Χθες, Τετάρτη 14.05.14, κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Μιχάλη Κριτσωτάκη επισκέφθηκαν τον Κρουσώνα, την Τύλισο και άλλα χωριά της ευρύτερης περιοχής όπου οι κάτοικοι τους επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Συνομίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής για την αναγκαιότητα ανατροπής των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών, ανέπτυξαν τις προτάσεις της παράταξης για την Κρήτη και διένειμαν φυλλάδιο με τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης και τα βιογραφικά των υποψηφίων.

Επίσης, χθες πραγματοποίησαν συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δομήνικο Θεοτοκόπουλο» όπου συζήτησαν για τα προβλήματα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και για την εργασιακή ισοπέδωση και τη διάλυση του δημόσιου τομέα.

Παράλληλα, χθες Τετάρτη 14.05.15, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι μαζί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θέμη Κοτσιφάκη, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της ΕΛΜΕ Ηρακλείου προς τους συνδυασμούς Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών Ν. Ηρακλείου, συμμετείχαν στη συζήτηση για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημόσια Εκπαίδευση καθώς και για αυτοδιοικητικά θέματα.

Σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Μιχάλης Κριτσωτάκης με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Απόλλωνα Φιλιππή και υποψήφιους συμβούλους πραγματοποίησαν συνάντηση με το Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δικηγορικός κόσμος και αναλύθηκαν οι θέσεις των αυτοδιοικητικών παρατάξεων.

Απόψε, στις 8 μ.μ. στα Λιοντάρια, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης \”Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης\” και της δημοτικής παράταξης \”Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες\”, με ομιλητές τους Μιχάλη Κριτσωτάκη, υποψήφιο περιφερειάρχη Κρήτης , Ηλία Λυγερό, υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου και Γιάννη Δραγασάκη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου στη Βουλή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook