Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΞΙΑ» κ. Γιώργου Μαυραντωνάκη για τα ντιμπέιτ των υποψηφίων Δημάρχων Δήμου Μινώα Πεδιάδας:

\”Με αφορμή τις πρόσφατες συνεντεύξεις των υποψηφίων Δημάρχων για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους δημοσιογράφους – παρουσιαστές για την υπομονή τους, να εκφράσω την βαθύτατη απογοήτευσή μου για το επίπεδο στο οποίο κατάφεραν να υποβιβάσουν τη συζήτηση οι ανθυποψήφιοί μου, νυν Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας και τέως Δήμαρχος Αρκαλοχωρίου και να ζητήσω συγγνώμη από τους τηλεθεατές που αναγκάστηκαν να βιώσουν την απρεπή και άστοχη συμπεριφορά τους.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά που επέδειξαν κατά την διάρκεια της εκπομπής, επισφράγισε τις παλαιοκομματικές τους τακτικές, απεκάλυψε τις πραγματικές τους προθέσεις, ανέδειξε το αληθινό τους επάγγελμα και επιβεβαίωσε την επικινδυνότητά τους για τον τόπο.

Η άρνησή τους να αναφερθούν στα πραγματικά προβλήματα του Δήμου δείχνει την άγνοιά τους, την οποία προσπάθησαν να καλύψουν υπεκφεύγοντας σε διένεξη αποκάλυψης σκανδάλων ρουσφετολογίας και κακοδιαχείρισης, ο ένας για τον άλλον.

Η ψυχραιμία, η ευγένεια και η αυτοσυγκράτηση, επίκτητες αρετές της δουλειάς μου, σε συνδυασμό με τις ειλικρινείς και ανιδιοτελείς προθέσεις μου για το τόπο μας, μου δίνουν τη δύναμη να προχωρώ μπροστά χωρίς παρεκτροπές.

Οι πολίτες έχουν μνήμη, νοημοσύνη και κρίση.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΞΙΑ»
Γεώργιος Ι. Μαυραντωνάκης\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook