Την κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Συνδυασμού Ε.Μ.Α.Α.Κ και υποψήφιος Δήμαρχος Αποκορώνου κος Κουκιανάκης την Τετάρτη 14 Μαίου στις Βρύσσες Αποκορώνου.
Τον κ.Κουκιανάκη προλόγισε ο κ. Μανώλης Νικολούδης επικεφαλής του συνδυασμού \”Ελεύθεροι Πολίτες\”, ο οποίος τόνισε την ανάγκη για ενότητα και συμπόρευση όλων των Αποκορωνιωτών έτσι ώστε ο Αποκόρωνας να απαλλαγεί από προβλήματα τα οποία ταλανίζουν το επίπεδο ζωής των Δημοτών, και να αποκτήσει πορεία Ανάπτυξης και προόδου.
Ο κ. Κουκιανάκης στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους Αποκορωνιώτες για την αγάπη με την οποία τον περιβάλουν και την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπο του, απεύθυνε κάλεσμα ενότητας έτσι ώστε η επόμενη ημέρα να βρει όλους τους Αποκορωνιώτες ενωμένους και δυνατούς για να ¨αποκτήσει ο Αποκόρωνας αυτά που του πρέπουν¨.
Στην συνέχεια της ομιλίας του ο κος Κουκιανάκης αναφέρθηκε στους κύριους άξονες του προγράμματος του συνδυασμού του, και περιέγραψε τις θέσεις του για το Κοινωνικό πρόσωπο του αυριανού Δήμου, την σύνδεση πρωτογενούς- τριτογενούς τομέα και την δημιουργία Δημοτικού Ι.Ε.Κ το οποίο θα παρέχει στην νεολαία του Αποκόρωνα εξειδικευμένες πιστοποιημένες γνώσεις στον χώρο του τουρισμού του ζωικού – φυτικού κεφαλαίου κ.α.
Αναφορά έγινε επίσης στην δημιουργία Δημοτικού Θεάτρου το οποίο θα συμβάλει στην Πολιτιστική Ανάπτυξη της περιοχής αλλά και στην ενίσχυση των ευπαθών ομάδων μιας και τα έσοδα από τις παραστάσεις θα ενισχύουν το ταμείο ευπαθών ομάδων του Δήμου Αποκόρωνα. 
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κος Κουκιανάκης, έδωσε τον λόγο τιμής και δήλωσε ότι την επομένη των εκλογών ο Αποκόρωνας θα βρεί στο προσωπό του, έναν ακούραστο εργάτη ο οποίος θα μεριμνά για την πρόοδο του τόπου, την ανάπτυξη και ευημερία της κοινωνίας και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του κάθε Αποκορωνιώτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook