Μετά από την ανακοίνωση σχετικά με την νέα ακύρωση της συμμετοχής του κ. Αρναουτάκη σε δύο προγραμματισμένες δημόσιες συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών Κρήτης, ο συνδυασμός “ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας λύπη πληροφορούμαστε ότι ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Αρναουτάκης εξακολουθεί να αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο με τους υπόλοιπους υποψηφίους, σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν στην Περιφέρεια. Έχει ακυρώσει τη συμμέτοχη του σε τρεις προγραμματισμένες συζητήσεις, στις οποίες θα λάμβαναν μέρος οι επικεφαλής των συνδυασμών για την Περιφέρεια, με αποτέλεσμα την ματαίωση των debates.

Από τη μεριά μας θέτουμε το εξής ερώτημα στον κ. Αρναουτάκη: Τι επιδιώκει να επιτύχει ή να αποφύγει κρυπτόμενος;

Για τον συνδυασμό μας η δημόσια αντιπαράθεση στη βάση των επιχειρημάτων, ο ανοικτός διάλογος μεταξύ των υποψηφίων, αποτελούν θεμελιώδεις αρχές, πάνω στις οποίες στηρίζεται η Δημοκρατία. Κατανοούμε ότι για τον κ. Αρναουτάκη αυτή η διαδικασία είναι επίπονη, ωστόσο η τακτική του να αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο δεν ζημιώνει εμάς, τους ανθυποψηφίους του, αλλά την κοινωνία της Κρήτης, τους πολίτες, από τους οποίους στερεί το δικαίωμα στην πληροφόρηση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook