Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Αρχή έκανε σήμερα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, Κώστα Αραβιάκη.

Οι δύο υποψήφιοι του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» συναντήθηκαν με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηρακλείου, τον αντιπύραρχο, κ. Δημήτριο Ραπανάκη, τον Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηρακλείου, κ. Μιχάλη Σεληνιωτάκη και το υπόλοιπο πυροσβεστικό προσωπικό.

Οι κύριοι Κεφαλογιάννης και Αραβιάκης, ενημερώθηκαν σχετικά με τα ζητήματα της υπηρεσίας και τις ελλείψεις που παρουσιάζονται. Ο κ. Κεφαλογιάννης κατά τη διάρκεια της συζήτησης εξέφρασε τις ευχαριστίες όλων των Κρητικών για το δύσκολο και σημαντικό λειτούργημα που επιτελούν οι πυροσβέστες.

«Οι άνθρωποι αυτοί ρισκάρουν τη ζωή τους 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο. Τους ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Κρητικών. Η πολιτεία και η Περιφέρεια έχει χρέος να σταθεί στο πλάι τους και να τους στηρίξει, ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης», δήλωσε ο κ. Κεφαλογιάννης μετά τη συνάντηση.