Ενθουσιώδης και πολυπληθής ήταν η παρουσία του κόσμου κατά την επίσκεψη στις Δαφνές του υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» κ. Γιάννη Κουράκη.
Ο επικεφαλής των Ανοιχτών Οριζόντων είχε ουσιαστική συζήτηση για πολλή ώρα με τους κατοίκους για τα θέματα της περιοχής και τους ενημέρωσε για το σύνολο των έργων και των παρεμβάσεων που υλοποιεί και έχει προγραμματίσει ο Δήμος Ηρακλείου με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουράκης, σύντομα θα ξεκινήσει η δημιουργία, σε δημοτικά κτίρια που θα αναπαλαιωθούν , του Εκθετηρίου Τοπικών Προϊόντων και Κέντρου Γευσιγνωσίας, το οποίο θα λειτουργήσει ως χώρος διοργάνωσης εκδηλώσεων αλλά και ως εφαλτήριο προβολής και προώθησης της παραγωγής της περιοχής.

Η παρέμβαση αυτή εντάσσεται, τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, σε ένα συνολικό αναπτυξιακό σχέδιο, που περιλαμβάνει την κατασκευή του φράγματος των Δαφνών, την επέκταση των αρδευτικών δικτύων, έργα αγροτικής οδοποιίας και άλλες παρεμβάσεις, που έχουν ως στόχο τη στήριξη της αγροτικής παραγωγής και της τοπικής οικονομίας.

Ο κ. Κουράκης αναφέρθηκε και σε άλλα έργα που είτε έχουν γίνει, όπως ο Παιδικός Σταθμός, είτε γίνονται ή έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν, όπως η ανάπλαση του κεντρικού δρόμου της κοινότητας κ.α.

Οι κάτοικοι των Δαφνών απάντησαν με ιδιαίτερα θετικά σχόλια για το έργο και το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής και ευχήθηκαν στον επικεφαλής των Ανοιχτών Οριζόντων καλή επιτυχία στις εκλογές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook