Μαζί με τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, επισκέφτηκε το κέντρο του Ηρακλείου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, Σεραφείμ Τσόκας.

Ο κ. Μεϊμαράκης, με τον Σεραφείμ Τσόκα, επισκέφτηκαν επιχειρήσεις και καταστήματα που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης και συνομίλησαν με κατοίκους του Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος της Βουλής, κατά τις επισκέψεις του και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων εξέφρασε τη στήριξη του στον Σεραφείμ Τσόκα, τονίζοντας:

«Γνωρίζετε όλοι ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ένα στέλεχος της κοινοβουλευτικής ομάδας και βέβαια ως πρόεδρος της Βουλής, πρέπει και θέλω να είμαι αντικειμενικός και να βλέπω όλους τους βουλευτές με την ίδια οπτική γωνία, να ασκώ τα καθήκοντα μου αντικειμενικά και σύμφωνα με τον κανονισμό. Ως μέλος όμως της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ., ως στέλεχος της ΝΔ βρίσκομαι πάντα δίπλα στις επιλογές της και τις στηρίζω ενθέρμως.

Με αυτές τις απόψεις περιοδεύω και στην Ελλάδα και είμαι σήμερα στην Κρήτη, στηρίζοντας την επιλογή του υποψήφιου Περιφερειάρχη, του Σεραφείμ Τσόκα, πιστεύοντας ότι είναι μία σωστή επιλογή. Έχει όλα τα προσόντα, γνωρίζει τα προβλήματα της Κρήτης, έχει το ήθος, την εργατικότητα, την εντιμότητα, που απαιτείται για να να επιλύσει τα θέματα αυτά, έχει ένα καλό ψηφοδέλτιο και πιστεύω ότι θα συμβάλει θετικά και δημιουργικά στην επίλυση των προβλημάτων της Κρήτης».

\"\"

\"\"

\"\"

Δείτε σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Β. Μεϊμαράκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook