\”Τιμάμαι την εμπιστοσύνη σας. Εμείς συνεχίζουμε\”. Με τη φράση αυτή, έστειλε απόψε, μήνυμα νίκης ο υποψήφιος δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού \”Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών\”, Γ Μαλανδράκης, αναφέρθηκε στην κεντρική προεκλογική του ομιλία, τόσο στα πεπραγμένα σε τομείς ανάπτυξης και υποδομών, τουρισμού, κοινωνικής πολιτικής και περιβάλλοντος όπως επίσης και στον πρωτογενή τομέα, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους στόχους του συνδυασμού.

Ο κ. Μαλανδράκης εμφανίστηκε απόλυτα αισιόδοξος για νίκη από την πρώτη Κυριακή, ενώ αναφέρθηκε σε σειρά έργων που έχουν εκτελεστεί ή δρομολογηθεί από την αρχή της θητείας του μέχρι σήμερα και μάλιστα μέσα σε ένα δυσμενές οικονομικά περιβάλλον για τους ΟΤΑ.

Αυτή τη στιγμή στο δήμο Πλατανιά υλοποιούνται έργα 20 εκατομμυρίων ευρώ.

\"\"

\"\"

\"\"

Όπως υποστήριξε ο κ. Μαλανδράκης και στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας οι παρεμβάσεις του δήμου ήταν σημαντικές.

\”Σημαντική ήταν η δημιουργία και λειτουργία Παιδικού Σταθμού στο Σκινέ της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων, ενώ ήδη κατασκευάζεται και τέταρτος Παιδικός Σταθμός στο Κοντομαρί της Δημοτικής Ενότητας Πλατανιά. Συστήσαμε Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο στηρίζει εκατοντάδες δημότες μας, ενώ στον τομέα της προληπτικής Ιατρικής έγιναν δεκάδες δωρεάν εξετάσεις σε συνεργασία με άλλους φορείς. Επιπλέον κάναμε παρεμβάσεις σε Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου καθώς και σε πλήθος Αγροτικών προκειμένου να υποστηρίξουμε αφενός την κτιριακή τους υποδομή αφετέρου τη λειτουργία τους.\”

\"\"

\"\"

Μάλιστα όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε, πέρα από αυτά καθ\’ αυτά τα έργα ανάπτυξης και υποδομών, ενδεικτικό της δυναμικής και του έργου που έχει παράξει η δημοτική αρχή, είναι το γεγονός ότι στο συνδυασμό του έχουν προσέλθει πάρα πολλοί σύμβουλοι που παλαιότερα βρίσκονταν σε αντίπαλα στρατόπεδα.

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook