Το απειλητικό τηλεφωνικό τους μήνυμα οι άγνωστοι το σύνόδευσαν με την ρίψη εκπαιδευτικής χειροβομβίδας στην κατοικία του διαιτητή αγώνων ποδοσφαίρου της Α’ Κατηγορίας, Θωμά Μούσκο.

Το περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Η θέα και μόνο της χειροβομβίδας στην αυλή του σπιτιού, προκάλεσε αναστάτωση και ταραχή στην οικογένεια του διαιτητή.

Ο πυροτεχνουργός της Αστυνομίας που παρέλαβε την εκρηκτική ύλη, αποφάνθηκε πως ήταν ακίνδυνη. Η χειροβομβίδα παραλήφθηκε από αστυνομικούς για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις σε μια προσπάθεια εντοπισμού γενετικού υλικού, ή δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Ο...αποδέκτης της χειροβομβίδας διαιτητής, είχε δεχθεί στο πρόσφατο παρελθόν απειλές που αφορούσαν τη διαιτησία του και την δήθεν εύνοια του υπέρ συγκεκριμένης ομάδας σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Από την Αστυνομία δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο, κάποιοι να στράφηκαν κακόβουλα κατά του διαιτητή για άλλο λόγο, καλυπτόμενοι πίσω από το γεγονός του κρίσιμου προσεχούς ποδοσφαιρικού παιχνιδιού στο Τσίρειο.

Πηγή: kathimerini.com.cy

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/352248/lemesos-eriksan-xeirobombida-se-spiti-diaithth#ixzz31p0U0ZTU