Έξι συνολικά άτομα συνελήφθησαν στην διάρκεια ελέγχων για παράνομο τζόγο σε καταστήματα του Ηρακλείου. Πρόκειται για τέσσερεις \”παίκτες\” και δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων που είχαν απαγορευμένα ηλεκτρονικά τυχερά παιχνίδια.

Ειδικότερα το βράδυ της Παρασκευής (20/5) αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, αξιοποιώντας πληροφορίες για την οργάνωση – διενέργεια τυχερού – απαγορευμένου παιγνίου σε κατάστημα το οποίο βρίσκεται στο Ηράκλειο πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα  το οποίο λειτουργούσε άνευ αδείας λειτουργίας από την αρμόδια αρχή.

Κατά τον έλεγχο κατελήφθησαν εντός πρώτου ορόφου ο οποίος ήταν ειδικά διαμορφωμένος πέντε Ηρακλειώτες να διενεργούν το τυχερό και απαγορευμένο παίγνιο «POKER TEXAS HOLD EM» με χρήματα και μάρκες οι οποίες ανάλογα το αναγραφόμενο σε αυτές αριθμητικό νούμερο αντιστοιχούσαν σε πόντους και εν συνεχεία σε χρηματικό ποσό σε περίπτωση νίκης του εκάστοτε παίκτη.

Σε έρευνα που έγινε βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των τριακοσίων (300) ευρώ, ενώ συνελήφθησαν και οι πέντε εκ των οποίων ο ένας, 44 ετών, είναι και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Επισης χθες το βράδυ από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Ηρακλείου σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Υ.Α. Ηρακλείου, συνελήφθη ένας Ηρακλειώτης ηλικίας 39χρονων για παράβαση Νόμου Περί Παιγνίων Εράνων και Λαχειοφόρων αγορών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Γάζι Ηρακλείου ιδιοκτησίας του συλληφθέντα κατελήφθη να το λειτουργεί, έχοντας εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία, έξι παιγνιομηχανήματα τα οποία βρισκόταν σε λειτουργία και κατάσταση αναμονής, πρόσφορα προς άμεση χρήση από θαμώνες του καταστήματος.

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ανωτέρω κατάστημα λειτουργεί χωρίς την απαιτούμενη από τον νόμο άδεια ίδρυσης και λειτουργίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook