Μετά την πραγματοποίηση της κεντρικής ομιλίας του υποψήφιου δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Καμπιτάκη στο Γάζι, όπου με ουσιαστικό και σαφή τρόπο, αναλύθηκαν οι προγραμματικοί άξονες της κίνησης «Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου», σήμερα Παρασκευή 16 Μαΐου στις 7.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προεκλογική συγκέντρωσή της παράταξης, στην κεντρική πλατεία της Τυλίσου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

\’Ο Κώστας Καμπιτάκης θα αναφερθεί στα θέματα της περιοχής και θα καλέσει σε συμμετοχή την κοινωνία της Τυλίσου και όλου του Μαλεβιζίου, για τη μεγάλη νίκη της δημοκρατίας των πολιτών και την καταδίκη της εξουσίας των κολλητών!

Στόχος μας να υπάρξει ανακούφιση των δημοτών από τη βαριά φορολογία και τα τέλη που επέβαλαν οι αδιέξοδοι δρόμοι της απερχόμενης δημοτικής αρχής, να γίνει το Μαλεβίζι η Ανάβρα του νότου, να υπάρξει δικαιοσύνη, διαφάνεια, να ξαναζωντανέψει η παραγωγική δραστηριότητα, να συνδεθεί ο τουρισμός με την αγροτοκτηνοτροφική οικονομία, την ιστορία και τον πολιτισμό μας, να διαφυλαχτεί το περιβάλλον και η βιοποικιλότητα της περιοχής και να βρουν προοπτική οι νέες και οι νέοι!

Στα πλαίσια αυτά και με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τον πολίτη, δημοσιεύουμε σήμερα την επιστολή παραίτησης του Νίκου Παπάζογλου, προέδρου της τοπικής δημοτικής κοινότητας της Τυλίσου, εκλεγμένου στις προηγούμενες εκλογές με τον κύριο Μαμουλάκη, που αποτελεί πράξη ευθύνης και τιμής και αποκαλύπτει το αποκρουστικό πρόσωπο της εξουσίας στον τόπο μας!

Η επικοινωνιακή φούσκα των επιτυχιών και των έργων σκάει με εκκωφαντικό θόρυβο, το σαθρό επικοινωνιακό οικοδόμημα γκρεμίζεται με πάταγο, γιατί ήθελαν την κοινωνία απούσα και αμέτοχο θεατή στο παιχνίδι των μικρών και μεγάλων συμφερόντων τους και των εξυπηρετήσεων της πελατείας τους!

Το νέο Μαλεβίζι είναι αυτό της συμμετοχής και του σεβασμού των αναγκών και της αξιοπρέπειας του δημότη! Το νέο Μαλεβίζι είναι ήδη εδώ!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook