Με την έκδοση ενός εντύπου, το οποίο έχει χαρακτήρα συμβολαίου τιμής, οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της Ενωτικής Κίνησης δήμου Γόρτυνας \”Ελλωτίς\” από την Αγία Βαρβάρα, ενημερώνουν τους συγχωριανούς τους για την κάθοδό τους στις εκλογές και ζητούν την στήριξή τους προκειμένου να αλλάξει σελίδα το χωριό τους και ο δήμος συνολικά.

Η επιστολή:

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Μέσα από αυτό το έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας, επιδιώκουμε να σας συστηθούμε, να σας αποκαλύψουμε τους λόγους για τους οποίους συμμετέχουμε στις εκλογές και να σας ζητήσουμε να στηρίξετε με την ψήφο σας τον ανιδιοτελή αγώνα που κάνουμε.

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, που οι περισσότεροι ασχολούνται πρώτη φορά με τα κοινά. Δεν σας έχουμε ζητήσει ποτέ στο παρελθόν να μας ψηφίσετε, δεν έχουμε θητεύσει σε κανένα πόστο και δεν έχουμε παθιαστεί με καμία καρέκλα. Δεν ασχολούμαστε με ίντριγκες, δεν ονειρευόμαστε οφίτσια, δεν δημιουργούμε προβλήματα στις οικογένειες εκμαιεύοντας ψήφους.

Δεν είμαστε κι ούτε επιθυμούμε να γίνουμε επαγγελματίες πολιτικοί. Θέλουμε απλά να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην ανάπτυξη και την ευημερία του χωριού μας, γιατί έχουμε την διάθεση, την μαχητικότητα, το όραμα, τις ιδέες αλλά και τις δυνατότητες να γυρίσουμε σελίδα και να φέρουμε νέα πνοή στον τόπο μας.

Ο λόγος που αποφασίσαμε να δηλώσουμε υποψηφιότητα, να γίνουμε συνοδοιπόροι με το Σταύρο Ξυλούρη και να προσπαθήσουμε από κοινού να αλλάξουμε το ρουν της ιστορίας του δήμου, είναι η αγάπη που μας ενώνει για τον τόπο μας, αλλά και η πίστη που εδρεύει στις καρδιές μας, πως μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων μας, πως μπορούμε να μετατρέψουμε το δήμο Γόρτυνας, σε ένα δήμο πρότυπο.

Το έντυπο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί ένα συμβόλαιο τιμής μεταξύ εμάς κι εσάς. Ένα συμβόλαιο τιμής που με σιγουριά και παρρησία σας λέμε, πως μετά από πέντε χρόνια, όταν θα έρθει η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό της θητείας μας, θα μπορούμε να σας κοιτάμε μέσα στα μάτια, γνωρίζοντας πως το τιμήσαμε στο ακέραιο.

Συγχωριανοί, ούτε απαιτούμε, ούτε επαιτούμε την ψήφο σας. Εμπιστευόμαστε, μα προπαντός σεβόμαστε την κρίση σας.

Με τιμή οι υποψήφιοι

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Γαρεφαλάκη Μελτίνη
Κασωτάκης Νίκος
Ξυλούρης Γιάννης
Πασπαράκης Γιάννης
Στεφανάκης Γιώργης

ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Δρετάκης Γιάννης
Ζαχαριάκης Μανώλης
Καμπιτάκη Γεωργία
Παπαδάκης Μανώλης
Πελεκανάκη Ελένη
Πελεκανάκης Δήμος\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook