O κ. Γιώργος Παρασύρης, από τα ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και επί δεκαετίες δημοτικός σύμβουλος, υπηρετώντας τον Δήμο Ηρακλείου από πολλές θέσεις, ως αντιδήμαρχος, πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ, της ΔΕΠΤΑΗ κ.α. – και πρόεδρος των Πολυτέκνων, στηρίζει την υποψηφιότητα του Σεραφείμ Τσόκα, χαρακτηρίζοντας ως τον ικανότερο και αξιότερο για την θέση του Περιφερειάρχη Κρήτης και τονίζει ότι αυτό δεν υποδηλώνει «κομματική στροφή», δίνοντας μια στέρεα και καταλυτική απάντηση για την επιλογή του.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παρασύρης αναφέρει:

«Στα σαράντα χρόνια ιστορίας του ΠΑΣΟΚ δεν ήμουν ποτέ, μα ποτέ απέναντι σε συλλογική απόφαση των οργάνων του κόμματος. Κάποιοι άλλοι ωστόσο στο πρόσφατο παρελθόν ήταν. Εξάλλου ούτε και σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές είμαι απέναντι. Εξ’ όσων γνωρίζω και πρέπει επιτέλους ο κόσμος να μάθει, ο ίδιος ο κ. Αρναουτάκης δεν δέχτηκε να έχει οποιαδήποτε στήριξη από το ΠΑΣΟΚ.

Απ’ την ώρα που εκλείπουν οι συλλογικές αποφάσεις και η αξιολόγηση, τότε μένουν τα πρόσωπα και οι παρέες, οι οποίες μάλιστα παρότι δεν μου το ζήτησαν ποτέ, θεωρούν αυτονόητη τη στήριξη όλων μας. Δηλαδή και με το χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ.

Εγώ δεν απεμπολούμαι ούτε από τη διαδρομή μου που είναι γνωστή σε όλους, ούτε από την κομματική μου ταυτότητα. Στήριξα το ΠΑΣΟΚ σε όλες τις δύσκολες στιγμές του, δεν κρύφτηκα απ’ αυτό που είμαι. Είμαι ΠΑΣΟΚ σαράντα χρόνια κι όχι όποτε με βολεύει, για αυτό και δεν χαρίζω τους αγώνες μου σε κανένα. Οι σημερινοί επίδοξοι πρωταγωνιστές είναι άνθρωποι που δεν συνάντησα σε κανέναν κοινωνικό και πολιτικό αγώνα.

Νομίζω ότι απ’ την στιγμή που τα πράγματα τα οδήγησαν εκεί, ο καθένας μας πλέον νιώθει αποδεσμευμένος για να κρίνει με γνώμονα την ικανότητα και την αξιοσύνη των υποψηφίων. Ο καθένας κάνει την δική του αξιολόγηση για την αποφασιστικότητα, τη συγκρότηση και τις δυνατότητες κάθε υποψήφιου. Σε αυτή τη φάση λοιπόν θεωρώ ότι ικανότερος και αξιότερος για τη θέση του Περιφερειάρχη Κρήτης είναι ο Σεραφείμ Τσόκας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook