«Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να σκεφτεί την πολιτική σταθερότητα. Η επόμενη ημέρα των εκλογών, η χώρα μας θα συνεχίσει την πορεία ανάκαμψης της στην οικονομία, να δημιουργεί θέσεις εργασίας και να είναι ελκυστική στις επενδύσεις»

Αυτό τόνισε από το Ηράκλειο , όπου βρίσκεται ο υπουργός υποδομών, μεταφορών και δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τις συζητήσεις που έγιναν τον Νοέμβριο του 2011, όταν ο τότε πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να παραιτηθεί από το αξίωμά του.

Ο κος Χρυσοχοΐδης, τόνισε ότι όσοι πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαός θα διακινδυνεύσει τις θυσίες που έχει κάνει η χώρα μας τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, θα διαψευστούν τραγικά.

Επίσης ο υπουργός υποδομών, μεταφορών και δικτύων, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο ίδιος θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σε ενδεχόμενο, που τα αποτελέσματα στις Ευρωεκλογές για την ΕΛΙΑ δεν είναι τα επιθυμητά και τεθεί θέμα αλλαγής προέδρου του κόμματος, επεσήμανε ότι πρέπει όλοι να διαφυλάξουν τις θυσίες του Ελληνικού λαού και να αγωνιστούν για μια νέα κεντροαριστερά που θα αποτρέψει τις δικομματισμό, τον φανατισμό και τον λαϊκισμό.

Ο κος Χρυσοχοΐδης κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις Βενιζέλου περί κυβερνητικής σταθερότητας, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις, μέσα στο ΠΑΣΟΚ, αμέσως μετά τις εκλογές.

Flashnews.gr/ Ρένα Βουρεξάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook