Τον περασμένο Ιανουάριο υπήρξε η ιστορική επιστροφή του Νίκου Μηνά στον Ηρακλή, με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή να βοηθάει σημαντικά την ομάδα που τον ανέδειξε να παραμείνει στην Α' Κατηγορία.

Πλέον ήρθε η ώρα και για την επιστροφή του αδερφού του, Γιάννη Μηνά, ο οποίος αποχώρησε ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Χανίων και αναλαμβάνει μετά από αρκετά χρόνια την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Νεροκούρου.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του « Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ » Νεροκούρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Ιωάννη Μηνά.
Το Δ.Σ., γνωρίζοντας ότι ο αντικαταστάτης του κ. Δ.Καφούση , έπρεπε να είναι ένας καταξιωμένος και έμπειρος προπονητής, με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες αποφάσισε ομόφωνα να συνεργαστεί με τον κ. Ι.Μηνά, θεωρώντας ότι πληρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. 
Ο κ. Ι.Μηνάς εκτός από προπονητής της Α’ ομάδας θα έχει και την ευθύνη όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων του « Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ » Νεροκούρου. 
Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Δ.Καφούση και τον συνεργάτη του κ. Γ. Καλαϊτζίδη για την προσφορά τους , στα δυο χρόνια που συνεργάστηκαν με την ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής τους καριέρας.»