Τον περασμένο Ιανουάριο υπήρξε η ιστορική επιστροφή του Νίκου Μηνά στον Ηρακλή, με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή να βοηθάει σημαντικά την ομάδα που τον ανέδειξε να παραμείνει στην Α\’ Κατηγορία.
Πλέον ήρθε η ώρα και για την επιστροφή του αδερφού του, Γιάννη Μηνά, ο οποίος αποχώρησε ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Χανίων και αναλαμβάνει μετά από αρκετά χρόνια την τεχνική ηγεσία της ομάδας των Νεροκούρου.
Η επίσημη ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του « Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ » Νεροκούρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Ιωάννη Μηνά.

Το Δ.Σ., γνωρίζοντας ότι ο αντικαταστάτης του κ. Δ.Καφούση , έπρεπε να είναι ένας καταξιωμένος και έμπειρος προπονητής, με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες αποφάσισε ομόφωνα να συνεργαστεί με τον κ. Ι.Μηνά, θεωρώντας ότι πληρεί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. 

Ο κ. Ι.Μηνάς εκτός από προπονητής της Α’ ομάδας θα έχει και την ευθύνη όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων του « Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ » Νεροκούρου. 

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Δ.Καφούση και τον συνεργάτη του κ. Γ. Καλαϊτζίδη για την προσφορά τους , στα δυο χρόνια που συνεργάστηκαν με την ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής τους καριέρας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook