Περιοδεία πραγματοποίησε ο Στέλιος Ορφανός, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Δαλέζιο Γιάννη και τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Μαυροειδή Πολύβιο, στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κάλεσε σε μαζική ενίσχυση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Δήμο και Περιφέρεια, του ΚΚΕ την επόμενη Κυριακή. Τόνισε ότι χρειάζεται οι εργαζόμενοι να πάνε στην κάλπη και να καταδικάσουν τα κόμματα που στήριξαν και στηρίζουν την πολιτική της ΕΕ που οδηγεί στην εξαθλίωση την εργατική τάξη και το λαό, με μειώσεις μισθών , απολύσεις , χαράτσια – φοροληστεία.

Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στην Κοινή Αγροτική Πολιτκή της ΕΕ, που ξεκληρίζει την μικρομεσαία αγροτιά , με την συνενοχή και της περιφέρειας που εξειδικεύει και υλοποιεί αυτή την πολιτική.

Χωρίς καμία ταλάντευση , αφήνοντας στην άκρη ψευτοδιλλήματα και καλλιεργούμενες αυταπάτες , οι εργαζόμενοι να στηρίξουν αποφασιστικά τη «Λαϊκή Συσπέιρωση» και το ΚΚΕ, την μόνη δύναμη που αποτελεί εγγύηση και ελπίδα για το λαό, επεσήμανε ο Στέλιος Ορφανός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook