Με τις επισκέψεις στις Βασιλειές, τον Αγιο Σύλλα, το Κυπαρίσσι, τον Προφήτη Ηλία και την Καρκαδιώτισα, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού “ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”, έκλεισε χθες το βράδυ τον κύκλο των περιοδειών του.

Η αντιπροσωπεία του συνδυασμού, συζήτησε με τους κατοίκους των περιοχών και τους ενημέρωσε σχετικά με το πρόγραμμα του συνδυασμού “ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν τα προβλήματα που παρουσιάζονται στις περιοχές αυτές, καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης που ανοίγονται μέσα από το ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων και παρεμβάσεων που έχει εκπονήσει ο συνδυασμός του Σεραφείμ Τσόκα.

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ηρακλείου τόνισε ότι για τον συνδυασμό “ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”, η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου προστασίας των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, αποτελεί προτεραιότητα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε:

«Η Περιφέρεια έχει χρέος απέναντι στους πολίτες της. Ωστόσο, πρέπει να δοθεί προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Η δημιουργία ενός δικτύου κοινωνικής προστασίας, που στόχο θα έχει να κάνει πράξη το σύνθημα του συνδυασμού μας “κανένας Κρητικός μόνος του”, έπρεπε να έχει ξεκινήσει “χθες”. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε.

Η σκληρή πραγματικότητα αποτυπώνεται γύρω μας, στους ανέργους, στους ανασφάλιστους, σε αυτούς που ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας. Όλα αυτά πρέπει να αλλάξουν και θα αλλάξουν. Ζητώ να μας δώσετε τη δύναμη να διαγράψουμε όλα αυτά που μας πληγώνουν. Την Κυριακή, η Κρήτη, μέσα από την δική σας ψήφο, γυρίζει σελίδα!»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook