Δυο μέρες πριν τις εκλογές…Γιατί κερδίζουμε τις περιφερειακές εκλογές;

Γιατί υπάρχει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Σεραφείμ Τσόκας

Γιατί υπάρχει ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης

Γιατί υπάρχουν 38 ικανοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι που αγωνίζονται για όλες τις Κρητικές και τους Κρητικούς….

Γιατί δημοσκοπικά είμαστε πρώτοι σε όλη την Κρήτη…

Δεν νιώθω μόνο αισιόδοξα για το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά γύρω μας υπάρχει μια βεβαιότητα για την ανατροπή στην Περιφέρεια. Ήμουν απ’ την αρχή σ’ αυτό το εγχείρημα. Ξεκίνησα πιστός στο στόχο μας πριν κάποιους μήνες και τώρα βλέπω ότι πετύχαμε. Είναι συγκινητική η συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια που κάνουμε. Για πρώτη φορά στην Κρήτη τόσοι πολλοί και τόσο αξιόλογοι, έμπειροι άνθρωποι, άνθρωποι νέοι, της παραγωγής και της δημιουργίας με την ξεχωριστή και πολλή διακριτή πορεία τους ο καθένας, ένωσαν τις φιλοδοξίες και τις ελπίδες τους σε μια ανεπανάληπτη προσπάθεια για αλλαγή και ανατροπή.

Ξεκινήσαμε ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα στην Ελλάδα της κρίσης και απ’ ότι φαίνεται φτάνουμε να κόβουμε πρώτοι το νήμα, είμαστε πρώτη που δίνουμε ελπίδα. Η επιμονή, το πείσμα και η μεθοδικότητα που επέδειξαν ο Σεραφείμ Τσόκας και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, είναι το καλύτερο δείγμα για την επόμενη μέρα. Αυτό από μόνο του είναι ένα δείγμα γραφής για τις διεκδικήσεις και την αποφασιστικότητα που θα έχει ως Περιφερειάρχης Κρήτης για το καλό του τόπου.

Οι ταμπέλες πλέον έχουν πέσει, κανένας δεν τις έχει ανάγκη. Σε αυτές τις εκλογές οι άνθρωποι στηρίζουν την επάρκεια και όχι την ανεπάρκεια. Αυτό βοηθάει τον κόσμο να δει τα πράγματα πιο καθαρά, να κρίνει με άλλα κριτήρια. Σήμερα η αξιοπιστία των προσώπων, η προσφορά τους και οι δυνατότητές τους είναι η καλύτερη εγγύηση χωρίς να εγκλωβίζονται σε κομματικά στεγανά. Ο κόσμος έχει ανάγκη από όραμα και ελπίδα για το μέλλον και σε αυτήν τη βάση αξιολογεί τον καλύτερο.

Σε αυτήν την προεκλογική διαδρομή, άλλοι σύρθηκαν σε έναν αγώνα που δεν ήθελαν και στο τέλος επέλεξαν τον λαϊκισμό χωρίς στο τέλος να μας πουν κάτι ουσιαστικό για την Κρήτη κι άλλοι πολιτεύτηκαν σαν ανώτεροι δημόσιοι υπάλληλοι με διεκπεραιωτική λογική και λέγοντάς μας λίγο πολύ ότι δεν είναι υπεύθυνοι για τίποτα. Εμείς επιλέξαμε τον δρόμο της υπευθυνότητας, βάλαμε στην ατζέντα ζητήματα που η σημερινή Περιφερειακή Αρχή ποτέ δεν είχε σκεφτεί και μιλήσαμε για την ανάγκη σχεδιασμού σε θέματα που είχαν ξεχαστεί. Σύραμε σε ένα δρόμο ευθύνης όλους και αυτό μας πιστώνεται.
Σε αυτές τις εκλογές βλέπουμε κατάματα την αλήθεια…

Σε αυτές τις εκλογές στηρίζουμε το ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, τον Σεραφείμ Τσόκα, τον Ζαχαρία Κεφαλογιάννη και τους 38 υποψήφιους.

Ανθρώπους που περπάτησαν όλη την Κρήτη, μίλησαν με χιλιάδες κόσμο και άφησαν τις σφραγίδα τους, όλοι μαζί, χέρι χέρι δίπλα σε κάθε Κρητικό…

Όλοι μαζί και μπορούμε και θέλουμε…

Όλοι μαζί είμαστε ΕΝΑ….!

«ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Γιάννης Σφακιανάκης
Ο Γιάννης Σφακιανάκης είναι διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Σεραφείμ Τσόκα, και στενός φίλος του Αντώνη Καράτζη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook