Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή του υποψήφιου Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ κ. Γιάννη Κουράκη από τους κατοίκους των Άνω και των Κάτω Ασιτών.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου είχε ουσιαστικό διάλογο με τους κατοίκους, που τον υποδέχθηκαν θερμά και του έθεσαν τα θέματα της περιοχής τους. Για πολλή ώρα συζήτησε μαζί τους για ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης και τόνισε ότι στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η κατασκευή του φράγματος των Ασιτών, που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην τοπική αγροτική παραγωγή.

\"\"

\"\"

Ταυτόχρονα ο κ. Κουράκης ανακοίνωσε ότι μειώνονται κατά 50% τα τέλη άρδευσης για όλους τους αγρότες, στην προσπάθεια ενίσχυσης της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας των τοπικών προϊόντων.

Ο επικεφαλής των Ανοιχτών Οριζόντων αναφέρθηκε επίσης στο ολοκληρωμένο σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη της περιοχής, που περιλαμβάνει εκτός από τις στοχευμένες στον αγροτικό τομέα παρεμβάσεις και άλλα έργα αναβάθμισης των τοπικών κοινοτήτων, που είτε έχουν γίνει είτε έχουν προγραμματιστεί για υλοποίηση. Μεταξύ αυτών είναι αναπλάσεις στους οικισμούς, η κατασκευή του θεάτρου των Ασιτών κ.α.

Οι κάτοικοι από την πλευρά τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το έργο της Δημοτικής Αρχής και ευχήθηκαν στον κ. Κουράκη νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές της Κυριακής ώστε να υπάρξει συνέχεια στην αναπτυξιακή πορεία.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook