Με τεράστια χαμόγελα ευτυχίας βγήκαν πριν από λίγο από το μαιευτήριο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Το ζευγάρι έλαμπε από χαρά, ενώ η Φαίη έμοιαζε ποιο όμορφη από ποτέ.

«Η χαρά είναι διπλή! Έχει πολλαπλασιαστεί. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα. Έλεγα \”Αποκλείεται! Αυτό που έζησα με τον Γιάννη είναι μοναδικό\”. Τελικά, δεν είναι έτσι. Άμα δεν το έχεις ζήσει… Ούτε όταν έρχεται το πρώτο ξέρεις πως θα είναι τα συναισθήματα.», δήλωσε η παρουσιάστρια στους δημοσιογράφους.

Στην ερώτηση για το αν ταλαιπωρήθηκε κατά τη διάρκεια του τοκετού, η Φαίη απάντησε: «Ο φυσιολογικός τοκετός όσο καλά και να πάει, θα πονέσεις και θα ταλαιπωρηθείς».

Όσο για το ποια είναι η μεγαλύτερή της λαχτάρα… «Είναι να πάω να αγκαλιάσω τον Γιαννάκη! Θέλω πάρα πολύ να τον δω»!

Ο Γιώργος επισήμανε ότι το μωρό μοιάζει στην Φαίη, ενώ από την πλευρά του τόνισε: «Εγώ αισθάνομαι υπέροχα! Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχουμε δύο παιδιά. Πολύ ευτυχισμένος που έχω μια υπέροχη γυναίκα και φοβερή μάνα! Οι στιγμές αυτές είναι μοναδικές στη ζωή των ανθρώπων! Μακάρι να το ζήσουν όλα τα ζευγάρια αυτό το πράγμα».

zappit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook