Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του στην Κίσσαμο και στην Βιάννο Ηρακλείου, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε», Σεραφείμ Τσόκας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την πρώτη φάση της προεκλογικής περιόδου. Ο συνδυασμός \”ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ\”, όλο αυτό το διάστημα, έδωσε έναν αγώνα για αυτά που μπορούν και πρέπει να αλλάξουν στην Περιφέρεια. Είμαι περήφανος γιατί αυτή η προσπάθεια πραγματοποιήθηκε από ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Άτομα με γνώση και εμπειρία, με ιδέες και πάθος για τον τόπο τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους, παραμερίζοντας τις κομματικές ή τις ιδεολογικές τους καταβολές.

Ο συνδυασμός μας, έφερε στο επίκεντρο τα πραγματικά ζητήματα της Περιφέρειας, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, στην προστασία των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει ο τόπος. Επιλέξαμε να δώσουμε αυτή τη μάχη μέσα από ένα διαφορετικό πολιτικό ήθος, οριοθετώντας τον καθαρά αυτοδιοικητικό χαρακτήρα αυτών των εκλογών, ενώνοντας και όχι διχάζοντας.

Αυτή την Κυριακή σας καλώ όλους, καταρχήν, να λάβετε μέρος σε αυτή την σημαντική διαδικασία. Η αποχή είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της Δημοκρατίας. Οι εκλογές αυτές σας δίνουν τη δυνατότητα να εκφραστείτε, να αποφασίσετε για το μέλλον της Κρήτης, το μέλλον των παιδιών σα .

Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την Κρήτη στη θέση που της αξίζει και θα τη φέρουμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook