Πολλά περισσότερα από 100 άτομα έχουν φτάσει στα εξωτερικά ιατρεία του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου με έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, σύμφωνα με πληροφορίες από την ηλεκτρονική εφημερίδα της πόλης, sfedona.gr.

Όπως είπε στην ιστοσελίδα γνωστός γιατρός του νοσοκομείου πριν από λίγα λεπτά «τα έχουμε χάσει κυριολεκτικά, γέμισε το Νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδες».

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιάννης Άρχοντας δήλωσε ότι το Νοσοκομείο είναι σε πλήρη ετοιμότητα και όσα κρεβάτια έχει θα τα διαθέσει στους ασθενείς με τα σοβαρότερα συμπτώματα. Το φαινόμενο παρουσιάστηκε έντονα στους πολίτες από τις πρώτες πρωινές ώρες. Υπάρχει τώρα μικρή κάμψη του φαινομένου αλλά όπως είπε δεν εφησυχάζουν. Έχουν ειδοποιήσει ήδη το Πανελλαδικό κέντρο λοιμώξεων.

Με όσους πολίτες μίλησε το sfedona.gr -που είχαν το πρόβλημα της γαστρεντερίτιδας-το κοινό χαρακτηριστικό που μας είπαν είναι ότι πίνουν νερό από τις βρύσες τους.

Αυτό βέβαια δεν αποτελεί και την επιστημονική άποψη μέχρι στιγμής τουλάχιστον, για το έντονη αυτή «επιδημία» γαστρεντερίτιδας, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook