Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο της Κ.Ο Ηρακλείου με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, Ντουνιαδάκη Γιάννη , απόστρατο υποναύρχο του Πολεμικού Ναυτικού, υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ,συνεργαζόμενο και το Νταγκουνάκη Γιώργο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ υποψήφιο ευρωβουλευτή , στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, στην ΕΜΑΚ ΒΙΠΕΗ , στην Πυροσβεστική ΒΙΠΕΗ, και στον αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζατζάκης».

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ κατα τη διάρκεια της περιοδείας τους τόνισαν μεταξύ άλλων :

«Χρειάζεται να γίνει αποφασιστικό βήμα ενίσχυσης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές , της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε Περιφέρεια και Δήμους. Τα βάρβαρα μέτρα που δεν λένε να τελειώσουν , οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις , τα χαράτσια οι φόροι , η εμπορευματοποίηση της Υγείας και της Παιδείας γονατίζουν τη λαϊκή οικογένεια.

Ταυτόχρονα περιορίζονται, συρρικνώνονται, εξαφανίζονται δικαιώματα και ελευθερίες του  λαού και δυναμώνουν τα μέτρα καταστολής του λαϊκού κινήματος. Αυξάνουν όχι μόνον οι κίνδυνοι, αλλά και οι εμπλοκές της χώρας μας σε επεμβάσεις, σε πολέμους, στους ανταγωνισμούς στην περιοχή, στους σχεδιασμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ σε βάρος των λαών.

Τώρα όμως υπάρχει η επώδυνη πείρα, όλοι μας γνωρίζουμε πλέον το χαρακτήρα της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, των κυβερνήσεων και κομμάτων που στηρίζουν αυτούς τους οργανισμούς. Ελπίδες που μπορούν να στηρίζονται σ’ αυτούς δεν έχουν απομείνει παρά σε όσους εθελοτυφλούν.

Το ΚΚΕ στηρίζει σταθερά τα δίκαια αιτήματά σας. Στηρίζουμε και με παρεμβάσεις στη Βουλή  τα αιτήματά σας σχετικά με τις αμοιβές, για τις απλήρωτες ώρες υπηρεσίας, την καταστρατήγηση του ωραρίου, για γονικές άδειες, τις συνυπηρετήσεις συζύγων, την επίλυση του προβλήματος κατοικίας, τη λειτουργία αστυνομικών λεσχών εστίασης, τις μονιμοποιήσεις συμβασιούχων πυροσβεστών και προσλήψεις νέων.
Εμείς στηρίζουμε την ανάκληση των μειώσεων που σας επιβλήθηκαν , καταψηφίσαμε στη βουλή το πρόσφατο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης για την Αστυνομία , την Πυροσβεστικό Σώμα, και την Πολιτική Προστασία , που δυναμώνει την καταστολή, ως εχθρικό στα συμφέροντα του λαού και των ενόπλων.

Το ΚΚΕ ποτέ δεν σας ταύτισε με τον κατασταλτικό χαρακτήρα των Σωμάτων στα οποία υπηρετείτε. Η θέση σας δεν είναι απέναντι στο λαό που διεκδικεί και αγωνίζεται. Είναι μαζί του. Κάνετε το Βήμα και στηρίξτε τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ παντού, για το συμφέρον του λαού, για το συμφέρον της πατρίδας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook