\”Οι εκλογές της Κυριακής σηματοδοτούν την ανανέωση της σχέσης εμπιστοσύνης που χτίσαμε με όλους τους κρητικούς, ως η πρώτη αιρετή Περιφέρεια της Κρήτης. Ολοκληρώσαμε μια κρίσιμη θητεία, με μεγάλες και διαρκείς αλλαγές, σε εθνικό ευρωπαϊκό, οικονομικό, αλλά και κοινωνικό επίπεδο, που χωρίς αμφιβολία επηρέασαν και το νησί μας.

Με τη μεγάλη και συνεχή προσπάθεια όλων μας, με προσήλωση στη στρατηγική που έχουμε χαράξει, αλλά και με την απαιτούμενη ευελιξία, υπηρετήσαμε και πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό τους στόχους μας.

Σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί την πορεία που χαράξαμε, μαζί για το μέλλον του νησιού μας, γιατί όλοι εμείς είμαστε η Κρήτη. Συνεχίζουμε να υπηρετούμε το όραμά μας, με σχέδιο, πρόγραμμα, εμπειρία και κυρίως με διάθεση για προσφορά και συστηματική δουλειά. Για να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια Κρήτη καλύτερη από αυτήν που κληρονομήσαμε.\” δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, κλείνοντας την προεκλογική του εκστρατεία και μετά τη βόλτα που έκανε μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους στο κέντρο του Ηρακλείου.

\"\"

\"\"

\"\"

Ο Σταύρος Αρναουτάκης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και τα μέλη του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” επέλεξαν να κλείσουν την προεκλογική τους εκστρατεία ερχόμενοι σε επαφή με τον κόσμο στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη και οι υποψήφιοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου ξεκίνησαν από τα γραφεία του συνδυασμού στην πλατεία Ελευθερίας και πέρασαν από την πλατεία Δασκαλογιάννη, τη λεωφόρο Δικαιοσύνης, τα Λιοντάρια, την πλατεία Καλλεργών και την οδό Δαιδάλου όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες και καταστηματάρχες σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα. Πολίτες οι οποίοι προεξοφλούσαν τη νίκη του συνδυασμού στις εκλογές της Κυριακής.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης και τα μέλη του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” πέρασαν και από εκλογικά κέντρα άλλων συνδυασμών όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τις εκλογές της Κυριακής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook