Πρώτη δημοσίευση: 16/5 - 22:30

Πριν από λίγη ώρα, εντοπίστηκε η 69χρονη Γαλλίδα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από χθες το βράδυ.

Η Γαλλίδα εντοπίστηκε από τους διασώστες, αφυδατωμένη. Οι διασώστες, της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και αυτή την ώρα βρίσκονται στη διαδικασία μεταφοράς της σε ασφαλές σημείο από το οποίο να μπορεί να την παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο θα την πάρει από Κάντανο και θα τη μεταφέρει στο νοσοκομείο Χανίων.

Νωρίτερα...

Η μεγάλη επιχείρηση των  αρχών, ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και συνεχίστηκε σήμερα,  για τον εντοπισμό μιας 69χρονης Γαλλίδας τουρίστριας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν ενώ έκανε πεζοπορία στο διεθνές μονοπάτι Ε4.

Την δήλωση εξαφάνισης της Γαλλίδας έκανε  στην αστυνομία ο σύζυγός της.

Ο τελευταίος, ξεκίνησε μαζί με την 69χρονη πεζοπορία στο μονοπάτι, από τη Σούγια προς την Αρχαία Λισσό, όταν ένιωσε κόπωση και επέστρεψε στην Σούγια, ενώ η σύζυγός του συνέχισε την πεζοπορία.

Όμως, από τις 14:30 που είχαν την τελευταία τους επικοινωνία και έπειτα, η 69χρονη δεν έδωσε σημεία ζωής. Έτσι ο άντρας της, στις 20:30 περίπου το βράδυ αποφάσισε να ενημερώσει τις αρχές.

Άμεσα, με "εχθρό" τις κακές καιρικές συνθήκες, ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού της 69χρονης, στην οποία μετέχει ομάδα της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο, αποτελούμενη από 4 άτομα,  πυροσβεστική και αστυνομική δύναμη καθώς και εθελοντές.

Flashnews.gr


(φωτο αρχείου)