Δεκτός με ενθουσιασμό έγινε στον Άγιο Σύλλα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής του συνδυασμού ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ κ. Γιάννης Κουράκης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής για θέματα της καθημερινότητάς τους και τους ενημέρωσε για το ολοκληρωμένο σχέδιο των Ανοιχτών Οριζόντων για την ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Ηρακλείου.

Ο κ. Κουράκης αναφέρθηκε σε σειρά έργων και παρεμβάσεων που γίνονται ή έχουν προγραμματιστεί και τα οποία δίνουν πνοή ανάπτυξης στον τόπο. Μεταξύ άλλων, έκανε αναφορά, στο αρδευτικό δίκτυο που αποκτά η περιοχή, στα έργα αγροτικής οδοποιίας και το Βιολογικό Καθαρισμό για τον οποίο έχει ήδη γίνει η μελέτη, έχει κατατεθεί στο ΕΠΠΕΡΑΑ και θα δημοπρατηθεί σύντομα. Επίσης τους ενημέρωσε για άλλες παρεμβάσεις, όπως το ανοικτό θέατρο που δημοπρατήθηκε και κατασκευάζεται, το γήπεδο 5×5 ή 8×8 που σχεδιάζεται να κατασκευαστεί για την διάδοση του αθλητισμού στη νέα γενιά καθώς και για τη προωθούμενη μελέτη ανάπλασης του οικισμού.

\"\"
\"\"
Οι κάτοικοι συνεχάρησαν τον επικεφαλής των Ανοιχτών Οριζόντων για το έργο που έχει επιτελέσει κατά τη δημαρχιακή θητεία του και του ευχήθηκαν την ερχόμενη Κυριακή να την ανανεώσει και να συνεχίσει με συνέπεια την αναπτυξιακή προσπάθεια.

Γ. Κουράκης από τον Προφήτη Ηλία: Αρδεύουμε με 165 χλμ. δικτύου όλο το τέμενος

Εντυπωσιακή υποδοχή επιφύλαξαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου και επικεφαλής του συνδυασμού ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ κ. Γιάννη Κουράκη οι κάτοικοι του Προφήτη Ηλία.
Συνοδευόμενος από υποψήφιους τοπικούς συμβούλους, ο κ. Κουράκης είχε ουσιαστικό διάλογο με τους κατοίκους για τα θέματα της περιοχής τους και τους παρουσίασε αναλυτικά το ολοκληρωμένο σχέδιο των Ανοιχτών Οριζόντων για την ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων.

Όπως τόνισε, ως Δημοτική Αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ώθηση της αγροτικής οικονομίας με έργα που δημιουργούν συνθήκες ανάπτυξης. Μάλιστα, τους ανακοίνωσε ότι είναι ώριμο προς δημοπράτηση το σύνολο του αρδευτικού δικτύου του πρώην Δήμου Τεμένους, ένα τεράστιο έργο, σε μήκος 165 χιλιομέτρων, με εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους και διασφαλισμένους πόρους. «Κατασκευάζουμε αρδευτικό δίκτυο σε όλους τους οικισμούς, δίνουμε νερό σε όλους τους αγρότες. Στηρίζουμε όλους τους δημότες μας με πράξεις όχι με λόγια» τόνισε ο κ. Κουράκης

\"\"

Ταυτόχρονα, τους ενημέρωσε ότι έχουν εξοφληθεί από το Δήμο Ηρακλείου όλες οι υποχρεώσεις του πρώην Δήμου Τεμένους και προωθούνται και άλλες πολύ σημαντικές αναπτυξιακές παρεμβάσεις, όπως τα έργα ανάπλασης σε όλους τους οικισμούς και η αποκατάσταση του Κάστρου Νικηφόρου Φωκά. Δηλαδή έργα που δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες ανάπτυξης όχι μόνο της τοπικής αγροτικής οικονομίας αλλά και του τουρισμού.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook