Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού \”100/5 – Ενωμένοι Χανιώτες\”.

Παρά τη βροχή η οδός Νικολάου Πλαστήρα έξω από το εκλογικό κέντρο, γέμισε από κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του επικεφαλής Άρη Παπαδογιάννη και των υποψηφίων του συνδυασμού του.

Στην ομιλία του ο Άρης Παπαδογιάννης έκανε λόγο για ένα νέο ξεκίνημα δυνατό και ελπιδοφόρο, με στόχο όπως χαρακτηριστικά είπε να μπει τέλος σε όλα όσα κρατούν τον τόπο στάσιμο:

\”Το μήνυμα απόψε είστε εσείς! Κάποιοι προσπάθησαν να μας περιχαρακώσουν γιατί πίστεψαν ότι έτσι θα περιορίσουν τη δύναμη και την δυναμική μας. 

Ε ναι, έκαναν λάθος, γιατί η πρωτοβουλία μας είναι «ελεύθερη». Ελεύθερα χαράξαμε μόνοι μας τον δρόμο μας μακριά από πολιτικές εξάρτησης, από κομματικές υποδείξεις και από οικονομικά συμφέροντα. 

Δεν είμαστε αυτοί που μέχρι χθες συμμετείχαμε στη διοίκηση του δήμου ψηφίζοντας-υιοθετώντας τις πολιτικές που άσκησε η παρούσα δημοτική αρχή και σήμερα την κατηγορούμε!

Δεν είμαστε εκείνοι που μέχρι χθες κατακρίναμε την παρούσα δημοτική αρχή, για έλλειψη ικανότητας και σχεδιασμού και σήμερα είμαστε εκφραστές τις πολιτικής της!

Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια!

Είμαστε οι μόνοι με συνέπεια και συνέχεια στους λόγους και στις πράξεις μας!

Απόψε είμαστε όλοι εδώ, άνθρωποι με κοινούς στόχους με κοινό όραμα.

Είμαστε εδώ γιατί αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος σε όλα όσα μας κρατούν στάσιμους.

Είμαστε σήμερα όλοι εδώ γιατί πιστεύουμε πως η συμμέτοχη μας είναι εκείνη, που θα δώσει την δυναμική για εα νέο ξεκίνημα δυνατό και ελπιδοφόρο για τον τόπο μας. Είμαστε όλοι εδώ, γιατί πιστεύουμε στην δύναμη της νέας γενιάς, της γενιάς που αξίζει τόσα πολλά και δυστυχώς λαμβάνει τα λιγότερα. Πιστεύουμε στις ικανότητες, στις δεξιότητες, στις γνώσεις και στη δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων.

Πιστεύουμε στην ειλικρινή προσπάθεια να αλλάξουν τα πράγματα και μέσα από καινοτόμες και ριζοσπαστικές ιδέες να δημιουργήσουν νέα δεδομένα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και στα
όνειρα τους.

Έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων με μεράκι, όρεξη, διάθεση για πολύ δουλεία και αποφασισμένη να κάνει βήματα μπροστά και να οικοδομήσει ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, πρότυπο, σύγχρονο, Ευρωπαϊκό
και καινοτόμο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πολιτών\”, για να καταλήξεi:

\”Πάμε δυνατά, για τα Χανιά μας. Για τα Χάνια που ονειρευόμαστε, για τα Χανιά που μας αξίζουν, για τα Χανιά που έχουμε στην καρδιά μας!\”

\"\" 

\"\"

\"\"

\"\"

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook