Το πρωί της Παρασκευής (16/05) πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον Πλατανιά.
Το προηγούμενο βράδυ οι ποδοσφαιριστές έκαναν το τραπέζι στα μέλη του Δ.Σ., στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, στους συνεργάτες και τους φροντιστές της Χανιώτικης ομάδας σε εστιατόριο του Πλατανιά.
Το κλίμα στο δείπνο ήταν εξαιρετικό.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” πλέον βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του Άγγελου Αναστασιάδη για το αν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.
Η επίσημη ενημέρωση:

«Την τελευταία τους προπόνηση για τη φετινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων, σήμερα το πρωί, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη.

Πλέον, οι ποδοσφαιριστές ξεκινούν τις διακοπές τους και, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ομάδας, αναμένεται να επιστρέψουν στα Χανιά στις 29 Ιουνίου προκειμένου την επόμενη ημέρα, 30 Ιουνίου, να συμμετέχουν στην πρώτη προπόνηση (έναρξη προετοιμασίας) για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Χθες το βράδυ, οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά Χανίων έκαναν το τραπέζι στα μέλη της Διοίκησης, στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, στους συνεργάτες και τους φροντιστές, σε εστιατόριο στον Πλατανιά (φωτογραφίες), σε εξαιρετικό κλίμα.»

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook