Δύο ημέρες μετά τον εντοπισμό σε περιοχή του Τσουτσουρά Ηρακλείου, 99 παράνομων μεταναστών, τους οποίους είχαν στοιβάξει σε δύο φορτηγά, λαθροδιακινητές (δείτε εδώ), νέα υπόθεση ή ενδεχομένως και συνέχεια της προηγούμενης, απασχολεί τις αρχές.

Σήμερα το πρωί, ένας ψαράς ειδοποίησε τις αρχές ότι, ανάμεσα σε Τσούτσουρα και Μαριδάκι, είδε να περπατούν αρκετοί μετανάστες που φαίνεται ότι έχουν αποβιβαστεί παράνομα στην περιοχή.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές και στο σημείο που υπέδειξε ο αλιέας, έσπευσε δύναμη της αστυνομίας και του λιμενικού.

Πράγματι, 29 παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν στην περιοχή, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πώς βρέθηκαν εκεί, με τις αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για μετανάστες που έφτασαν νότια του Ηρακλείου, με τον ίδιο τρόπο και μέσα από το ίδιο \”κύκλωμα\” που έφερε και τους προηγούμενους 99 νότια του νησιού.

Οι 29 παράνομοι μετανάστες οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση.

Οι αρχες αναζητούν έναν 57χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι ο \”ενδιάμεσος\” και αναλαμβάνει την \”επαναπροώθηση\” των μεταναστών εκτός Κρήτης.

(φωτο αρχειου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook