Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός αλλοδαπού από τη Ρουμανία έζησε το απόγευμα της Παρασκευής μια 45χρονη ανήμπορη γυναίκα στην Αγία Μαύρα Τραγανού.

Ο αλλοδαπός εισέβαλε στο λυόμενο της άτυχης γυναίκας που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αναπηρίας και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις, λίγη ώρα αργότερα ο αλλοδαπός έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά χθες το απόγευμα.

Η άτυχη γυναίκα που εδώ και περίπου 10 χρόνια δίνει τη «μάχη» της με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, βρισκόταν μόνη της, όπως πάντα, στο φτωχικό λυόμενο που μένει, στην άκρη του χωριού.

Η 45χρονη, που με πολύ μεγάλη δυσκολία μπορεί να κινηθεί λόγω της αναπηρίας της, βρισκόταν ξαπλωμένη, στο κρεβάτι του πόνου, όταν ξαφνικά η πόρτα του λυόμενου άνοιξε και εισέβαλε ο άγνωστος άνδρας.

Ο αλλοδαπός κινήθηκε προς το μέρος της ανάπηρης γυναίκας η οποία τον παρακαλούσε να την αφήσει ήσυχη και να φύγει…

Ο αλλοδαπός όμως, βλέποντας ότι είχε να κάνει με «εύκολο» θύμα, προσπάθησε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις. Αφού κινήθηκε προς το μέρος της έπεσε πάνω της και άρχισε να της σκίζει τα ρούχα.

Η άτυχη γυναίκα προσπάθησε με όσες δυνάμεις είχε να αντισταθεί αλλά ο Ρουμάνος άρχισε να τη χτυπάει.

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια όπου για καλή της τύχη, παρότι το λυόμενο της βρίσκεται στην άκρη του χωριού, εκείνη την ώρα στο σημείο υπήρχαν άνθρωποι που την άκουσαν και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Η εικόνα που αντίκρισαν μπαίνοντας στο λυόμενο της άτυχης γυναίκας τους «πάγωσε» το αίμα. Αμέσως έπεσαν πάνω στον αλλοδαπό και τον απομάκρυναν από την 45χρονη, ενώ αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Λίγα λεπτά αργότερα ο αλλοδαπός οδηγούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης, ενώ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Το περιστατικό έχει εξοργίσει την μικρή κοινωνία της Αγίας Μαύρας Τραγανού η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα εγκληματικότητας. Η χθεσινή όμως απόπειρα βιασμού και μάλιστα μιας ανάπηρης γυναίκας, ήταν αναμφίβολα η «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι…

patrisnews

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook