Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα και οι πολιτικοί αρχηγοί σε Αθήνα και περιφέρεια για να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στους υποψήφιους των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Στα Γιάννενα θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στην Πύλο.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη Νέα Ιωνία, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, στο 41ο & 42-ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών και ο επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» Στ. Θεοδωράκης θα ψηφίσει στο Χαϊδάρι.
Περιφέρεια Αττικής
Ο Ιω. Σγουρός θα ψηφίσει στη Νέα Σμύρνη, η Ρένα Δούρου, στο Αιγάλεω, ο Γιώργος Κουμουτσάκος στη Γλυφάδα και ο Θανάσης Παφίλης, στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.
Δήμος Αθήνας
Ο Γ. Καμίνης θα ψηφίσει στους Αμπελόκηπους, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο 43-ο εκλογικό διαμέρισμα, στο 131 εκλογικό τμήμα, ο Γ. Σακελλαρίδης θα κάνει δηλώσεις στην Κυψέλη, ο Νικήτας Κακλαμάνης, θα ψηφίσει στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, ενώ ο Νίκος Σοφιανός στο 22-ο Λύκειο Αθηνών.
Δήμος Θεσσαλονίκης
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 40ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, ο Σταύρος Καλαφάτης στο 23-ο Λύκειο και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.
Δήμος Πειραιά
Ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα ψηφίσει στο 9ο Γενικό Λύκειο Πειραιά, ο Ιω. Μώραλης στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο Καλλίπολης και ο Θοδωρής Δρίτσας, στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά.
Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας
O περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Βραχιάς του δήμου Δέλτα Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης θα ψηφίσει στο 87ο Δημοτικό Σχολείο και η Δέσποινα Χαραλαμπίδου στο 1-ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Ευόσμου.
Πρώην πρωθυπουργοί
Ο Κ. Μητσοτάκης θα ψηφίσει στα Χανιά, ο Κώστας Καραμανλής στο Δημ. Σχολείο Αγ. Ελευθερίου, ο Κ. Σημίτης στον Πειραιά και ο Γ. Παπανδρέου στη Ν. Ερυθραία.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook