Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ένας 36χρονος δάσκαλος γυμναστικής που υπηρετεί σε Δημοτικό σχολείο του Πύργου, μετά την καταγγελία των γονέων ενός μαθητή ηλικίας μόλις 8 χρόνων στην Αστυνομία για άσκηση βίας σε βάρος του παιδιού τους! Ο δάσκαλος φέρεται να χτύπησε το αγοράκι, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την ιατροδικαστική έκθεση!

Οι γονείς είδαν σημάδια στο λαιμό του παιδιού, το οποίο αποκάλυψε πως ο γυμναστής το έσπρωξε και του έριξε σφαλιάρα. Έτσι, το μετέφεραν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου οι γιατροί που το εξέτασαν εντόπισε εκδορές και μώλωπες στον αυχένα του. Αμέσως μετά, έκαναν καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 36χρονο εκπαιδευτικό.

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης στον γυμναστή του σχολείου. Ωστόσο, η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ αφού οι γονείς του αγοριού τον κατήγγειλαν και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η διευθύντρια πως η υπόθεση θα διερευνηθεί και υπηρεσιακά και, αν αποδειχθεί ότι πράγματι ο γυμναστής χειροδίκησε, θα υποστεί πειθαρχικές συνέπειες.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook