Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει ο άδικος χαμός της πρωταθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής Άννας Πολλάτου σε δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας.
Η άτυχη αθλήτρια από την Κεφαλονιά, που έκανε εκατομμύρια Έλληνες να συγκινηθούν από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϋ το 2000, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με κατεύθυνση προς Κυλλήνη και συγκρούστηκε με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα.
Ο ξανθός άγγελος βιάστηκε να φύγει από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό και τον κόσμο συγκλονισμένο, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα από τη ζωή.
Toν τελευταίο καιρό ήταν και η ίδια προπονήτρια σε σύλλογο των Μεγάρων και Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας. Η Άννα ονειρευόταν να επιστρέψει στην Κεφαλονιά όταν θα έκανε οικογένεια, αλλά όπως έλεγε κι η ίδια ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή…
Πολλοί ήταν οι φίλοι της άτυχης κοπέλας που σοκαρισμένοι από το γεγονός άφησαν μηνύματα λύπης στο λογαριασμό της στο facebook, ευχόμενοι καλό παράδεισο στην 31χρονη που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.
Η 31χρονη Ολυμπιονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Πύργου-Πατρών στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε (πρόκειται για ένα Smart) με κατεύθυνση προς την Κυλλήνη, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κάνει τετ α κε, να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και με το πίσω μέρος του να συγκρουστεί με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα. Η Άννα Πολλάτου πήγαινε στην Κεφαλονιά για να ψηφίσει στις εκλογές.
Δείτε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2000:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook