Απίστευτο περιστατικό επίθεσης και χειροδικίας συνέβη το μεσημέρι στο εκλογικό τμήμα των Απτέρων στα Χανιά κατά δήλωση του παθόντα.

Θύμα της επίθεσης είναι ο υποψήφιος σύμβουλος στο τοπικό Απτέρων, με το συνδυασμό του Μανώλη Σκουλάκη, Γιάννης Σαριδάκης.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο κ. Σαριδάκης, δέχτηκε επίθεση από ανθρώπους που σύμφωνα με τα λεγόμενά του ανήκουν στο περιβάλλον του Τάσου Βάμβουκα και μάλιστα τον είχαν απειλήσει και προ ημερών. Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα προσήλθε στο Α.Τ Σούδας όπου και κατέθεσε μήνυση κατά τεσσάρων ατόμων που σύμφωνα με τον ίδιο του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν.

\"\"

Η αιτία σύμφωνα με τον ίδιο ήταν το γεγονός ότι υπήρξε προσπάθεια να εγγραφούν αλλοδαποί προκειμένου να ψηφίσουν το συνδυασμό \”Ενεργών Πολιτών\” του κ. Βάμβουκα και ο ίδιος απλά σταμάτησε την προσπάθεια.

Η εγγραφή στους καταλόγους των συγκεκριμένων αλλοδαπών, είχε ακυρωθεί και στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση του 2010. 

Δείτε το βίντεο από την καταγγελία του κ. Γιάννη Σαριδάκη:

Το Flashnews επικοινώνησε τόσο με τον κο Σκουλάκη όσο και με τον κο Βάμβουκα όμως και οι δύο επιφυλάχθηκαν να μιλήσουν όταν ενημερωθούν λεπτομερώς για αυτό το δυσάρεστο περιστατικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook