«Ήθελα να εξαφανιστώ από προσώπου γης. Κακοποιήθηκα όταν ήμουν έξι ετών, με βίασαν στα 12, ενώ στην εφηβεία μου έζησα ξανά το μαρτύριο. Μόνο που αυτή τη φορά ήταν περισσότεροι»… Η μαρτυρία της Πάμελα Άντερσον στα εγκαίνια του φιλανθρωπικού ιδρύματός της, στις Κάννες, σοκάρει.

«Δεν είχα εύκολη παιδική ηλικία. Παρά την αγάπη των γονιών μου κακοποιήθηκα από μία μπέιμπι σίτερ όταν ήμουν έξι ετών», ανέφερε η πρώην σταρ του Baywatch και διακαής πόθος εκατομμυρίων ανδρών σε όλο τον πλανήτη, ενώπιον 200 περίπου καλεσμένων της.

Η συνέχεια συγκλονίζει.

«Όταν ήμουν 12 ετών πήγα στο σπίτι ενός φίλου μου και ο μεγαλύτερος αδερφός του αποφάσισε να μου μάθει τάβλι, το οποίο οδήγησε σε μασάζ και στη συνέχεια σε βιασμό. Ήταν η πρώτη σεξουαλική μου επαφή. Ήταν 25 ετών», αποκάλυψε το «κουνελάκι» με τα περισσότερα εξώφυλλα στο περιοδικό Playboy για να συνεχίσει: «Αργότερα, στην εφηβεία μου, ο φίλος μου αποφάσισε πως θα ήταν αστείο να με βιάσει με άλλους έξι».

«Κανείς δεν περίμενε μια ομιλία όπως αυτή. Η Πάμελα ήταν τόσο γενναία», ανέφερε από την πλευρά του ένας από τους παρευρισκόμενους.

Την 46 ετών Πάμελα συνόδευσε στην εκδήλωση ο μεγαλύτερος γιος της, καθώς και ο σύζυγός της, Rick Salomon, τον οποίο έχει παντρευτεί για δεύτερη φορά.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook