Μπορεί ο Νίκος Μαχλάς να αρνήθηκε ότι υπάρχει θέμα προπονητή στον ΟΦΗ, ωστόσο το έκτακτο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την ήττα στην Καρδίτσα, παρουσία του προπονητή, δείχνει ότι όχι μόνο συζητήθηκε η απομάκρυνση του «αλενατόρε» αλλά έπεσαν και στο τραπέζι κάποια ονόματα σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του.

Μετά το χθεσινό Δ.Σ της ΠΑΕ που κράτησε πάνω από δύο ώρες, ο Νίκος Μαχλάς δήλωσε στη εφημερίδα «ΤΟΛΜΗ» για την φημολογούμενη απομάκρυνση του Αναστόπουλου:

«Δεν υπήρξε καν ως σκέψη να προχωρήσουμε στην αντικατάσταση του Νίκου Αναστόπουλου ο οποίος πιστεύουμε πως είναι ο καλύτερος. Έχει κάνει λάθη σε παιχνίδια όπως τον Πιερικό και την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά ποιος άνθρωπος που δουλεύει είναι αλάνθαστος».

Πάντως οι περισσότεροι στο Δ.Σ υποστήριξαν πως δεν θα έκανε καλό μια αλλαγή προπονητή, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Δεν είναι όμως λίγοι και αυτοί που πιστεύουν πως σε περίπτωση που ο ΟΦΗ δεν καταφέρει να φύγει με το διπλό από την Καλλιθέα, τότε ο Νίκος Αναστόπουλος δύσκολα θα συνεχίσει να ηγείται στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών

Άλλωστε τα ονόματα των Νίκου Νιόμπλια, Γιάννη Πετράκη και Γιάννη Παπακώστα έχουν συζητηθεί αρκετά, τις τελευταίες δύο μέρες στο Ηράκλειο, όμως κανένας από την επίσημη πλευρά της ΠΑΕ επιβεβαιώνει ότι έγινε συζήτηση με τους παραπάνω προπονητές.