Για μεγάλα… πράγματα ετοιμάζεται ο Πανακρωτηριακός, που προχωράει δυναμικά το μεταγραφικό του σχεδιασμό με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Ακρωτηρίου ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λευτέρη Πενταράκη, που πέρσι ήταν εκ των πρωταγωνιστών της πορείας του Άρη Σούδας, ο οποίος διεκδίκησε μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα στην Α\’ ΕΠΣΧ.
Ο ποδοσφαιριστής που αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Α.Ο. Χανιά είχε φορέσει τη ροσονέρι φανέλα και τη σεζόν 2010-11, όταν ο Πανακρωτηριακός συμμετείχε στο Περιφερειακό. 
Η επίσημη ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συμφωνία για τη νέα χρονιά με τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη ΠΕΝΤΑΡΑΚΗ, παίκτης κέντρου, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Άρη Σούδας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Ίκαρου Μουρνιών, του Α.Ο Χανιά και ήταν στην ομάδα μας την περίοδο που συμμετείχαμε στο Περιφερειακό.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανακρωτηριακού Α.Ο και ευχόμαστε να είναι υγιής και να εκπληρωθούν και οι δικοί του στόχοι μέσα από αυτή τη συνεργασία.»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook