Το εκλογικό τους δικαίωμα, σε εκλογικά τμήματα της πόλης του Ηρακλείου, άσκησαν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τη Λότζια.

Σε δηλώσεις τους έπειτα, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και πριν αρχίσουν οι ανακοινώσεις των εκλογικών αποτελεσμάτων, έστειλαν για μια ακόμη φορά μήνυμα προς τους πολίτες.

Γ.Κουράκης: \”Είμαστε αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα\”

Στο 210ο Εκλογικό Τμήμα, στο 26ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο, στα Καμίνια, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής του συνδυασμού \”Ηράκλειο-Ανοιχτοί Ορίζοντες\” κ. Γιάννης Κουράκης.

Εξερχόμενος από το Εκλογικό Τμήμα δήλωσε: «Σήμερα ψηφίζουμε για την ανάδειξη των τοπικών αρχών. Μια σημαντική εκλογική διαδικασία, γιατί έχουμε μπροστά μας μια πενταετία, που συμβαδίζει με το νέο ΕΣΠΑ.»

Έχουμε, πρόσθεσε ο κ. Κουράκης, απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών και πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε μαζί για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία για το Ηράκλειο και τους Ηρακλειώτες.

« Έχουμε αποδείξει ότι μπαίνουμε μπροστά, δίνουμε λύσεις, ανοίγουμε δρόμους. Με το βλέμμα στον πολίτη είμαστε αισιόδοξοι για το εκλογικό αποτέλεσμα» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου.

\"\"

Β. Λαμπρινός: \”Οι πολίτες να ψηφίσουν κατά συνείδηση\”

Στο 158ο εκλογικό τμήμα στο Μποδοσάκειο ψήφισε στις 10 το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.

«Καλώ τους συμπολίτες να έρθουν και να ψηφίσουν κατά τη συνείδησή τους. Η «Δύναμη Πολιτών» θα αναδειχθεί πρώτη δύναμη από τη σημερινή εκλογική μάχη.» δήλωσε ο κ. Λαμπρινός για να συμπληρώσει: «θα προχωρήσουμε ενωμένοι όλοι μαζί για να κάνουμε το Ηράκλειο αντάξιο της ιστορίας του, Μητροπολιτικό Κέντρο της Μεσογείου.

\"\"

Η. Λυγερός: \”Η εκλογική διαδικασία θα σημάνει την ανατροπή στο δήμο\”

Στο δημοτικό σχολείο των Βασιλειών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης \”Ενεργοί Πολίτες\”, Ηλίας Λυγερός.

Σε δηλώσεις του, εξερχόμενος, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι \”η εκλογική διαδικασία θα σημάνει την ανατροπή στο δήμο, την περιφέρεια και την κεντρική πολιτική σκηνή\”.

\"\"

Μ. Συντυχάκης: \”Κόκκινο γαρύφαλο, για να γίνει η μεγάλη ανατροπή\”

Στο 36ο Δημοτικό Σχολείο, στη Γιακουμάκη 41, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Μανώλης Συντυχάκης.

Στις δηλώσεις του ο Μανώλης Συντυχάκης τόνισε:

«Κόκκινο γαρύφαλλο. Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», το ψηφοδέλτιο ελπίδας και προοπτικής για τους Ηρακλειώτες, για τον εργαζόμενο λαό, για να ανοίξει ο δρόμος για βαθύτερες αλλαγές, για να γίνει η μεγάλη ανατροπή στο δήμο Ηρακλείου. Αυτό και στο δήμο Ηρακλείου και στην περιφέρεια Κρήτης με το ίδιο γαρύφαλλο, αλλά με τον τίτλο του ΚΚΕ πάμε και στην κάλπη την επόμενη Κυριακή στις ευρωεκλογές. Για τη συνολική ανατροπή σε επίπεδο Ευρώπης, χώρας, περιφέρειας και δήμου.»

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook