Μετά από μια κοπιαστική προεκλογική εκστρατεία, που για ορισμένους θα διαρκέσει για ακόμη μια εβδομάδα, οι περισσότεροι υποψηφίοι δήμαρχοι, επέλεξαν να βρεθούν στα εκλογικά τους κέντρα και παρέα με υποστηριχτές, φίλους και συνεργάτες, να ενημερωθούν για τα εκλογικά αποτελέσματα.

Μέχρι στιγμής, και καθώς η ροή των αποτελεσμάτων είναι αργή, το κλίμα στα εκλογικά κέντρα είναι μάλλον υποτονικό και αναμένεται να αλλάξει καθώς προχωράει η εκλογική βραδιά, οπότε θα βγουν και τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα

Δείτε εικόνες από εκλογικά κέντρα υποψήφιων Δημάρχων σε Ηράκλειο και Χανιά

Αισιόδοξα μηνύματα από το εκλογικό κέντρο του Γ. Κουράκη

Αρκετός κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στο εκλογικό κέντρο του Γ. Κουράκη και του συνδυασμού \”Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες\” στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιος κ. Βαγγέλης Σισαμάκης δήλωσε στο Flashnews.gr \”Τα πρώτα αποτελέσματα δίνουν ένα πρώτο στίγμα αισιοδοξίας πως ο συνδυασμός μας θα βρίσκεται στο δήμο και την επόμενη 5ετία.\”

\"\"

\"\"

Βλέπουν δεύτερη Κυριακή στη \”Δύναμη Πολιτών\”

Αρκετοί υποστηρικτές και υποψήφιοι βρίσκονται αυτήν την ώρα στο εκλογικό κέντρο του Βασίλη Λαμπρινού στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από νωρίς το απόγευμα και στο εκλογικό κέντρο επικρατεί αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών, καθώς εκτιμάται πως ο κ. Λαμπρινός ζητήσει εκ νέου τη στήριξη των δημοτών του Ηρακλείου στον δεύτερο γύρο.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ανεξάρτητη κίνηση \”Δύναμη Πολιτών\” κ. Γιάννης Αναστασάκης σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr ανέφερε:

\”Είμαστε ευχαριστημένοι για την αυξημένη συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία. Αν επιβεβαιωθούν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα αποδεικνύεται πως το Ηράκλειο είναι δημοκρατικό και ανοιχτό σε προτάσεις που συμβάλλουν στο καλό του τόπου.\”

\"\"

\"\"

Συγκρατημένη αισιοδοξία στο \”στρατόπεδο\” του Μ. Σκουλάκη

Περιστοιχισμένος από φίλους, συνεργάτες και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ο νυν και υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, βρίσκεται έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού\”Χανιά – Μαζί για το δήμο μας\”.

Ευδιάθετος, με χαλαρή διάθεση, μετά από μια δύσκολη προεκλογική μάχη και με συγκρατημένη αισιοδοξια για το τελικό αποτέλεσμα, ο δήμαρχος Χανίων επέλεξε την ώρα αυτή, και σαν επικεφαλής του συνδυασμού, να βρεθεί μαζί με τον κόσμο που τον στηρίζει σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση.

\"\"

\"\"

\"\"

Στο εκλογικό του κέντρο ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Σαρρής

Από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού \”Πρωτοβουλία Πολιτών\” ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Γιάννης Σαρρής, μαθαίνει τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών.

Συνεργάτες και φίλοι του κ. Σαρρή που παιρνούν από το κέντρο, του δίνουν ευχές για καλή επιτυχία.

Προς το παρόν η προσέλευση του κόσμου είναι μικρή και αναμένεται να αυξηθεί καθώς η ροή των αποτελεσμάτων θα αυξάνεται.

\"\"

\"\"

Χωρίς την παρουσία του Α. Παπαδογιάννη, που υπέστη διάστρεμμα, το εκλογικό κέντρο της παράταξης

Ένα μικρό ατύχημα έχει κρατήσει μακριά, προς το παρόν, από το εκλογικό του κέντρο στην οδό Ν. Πλαστήρα, τον επικεφαλής του συνδυασμού ”100/5 Ενωμένοι Χανιώτες”, Άρη Παπαδογιάννη, ο οποιος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο πόδι.

Ο κ. Παπαδογιάννης, όμως είχε δίπλα τον… \”καταλληλότερο\” λόγω ιδιότητας, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του, τον γνωστό ορθοπεδικό κ. Ταβουλάρη, ο οποίος του προσέφερε και τις πρώτες βοήθειες.

Εν τω μεταξύ, στο εκλογικό του κέντρο, ήδη έχει αρχίσει να συγκεντρώνονται φίλοι και συνεργάτες και παρακολουθούν τα πρώτα εκλογικά αποτελέσματα.

\"\"

\"\"

Κόσμος και στο εκλογικό κέντρο του Τ. Βάμβουκα

Φίλοι και συνεργάτες του επικεφαλής του συνδυασμού \”ΔΗΜΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ\” Τάσου Βάμβουκα, έχουν συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο της παράταξης και παρακολουθούν τα πρώτα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας που προηγήθηκε.

Μέσα και έξω από το κέντρο παραμένει κόσμος, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα που βγαίνουν με το \”σταγονόμετρο\”.

\"\"

\"\"

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook