Οριστικά πλέον ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν συνεχίζει στον Πλατανιά έτοιμος να αναλάβει μετά από αρκετά χρόνια την τεχνική ηγεσία του αγαπημένου του ΠΑΟΚ.

Οι "ερυθρόλευκοι" με επίσημη ανακοίνωσή τους γνωστοποιούν το τέλος της παρουσίας του 61χρονου τεχνικού στα Χανιά και τον ευχαριστούν για την προσφορά του. 

Ο Μακεδόνας προπονητής κλήθηκε για δύο σερί χρονιές σε δύσκολη στιγμή να βγάλει τον Πλατανιά από το... αδιέξοδο και κατάφερε ισάριθμες φορές να φέρει σε πέρας την αποστολή του. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον Άγγελο Αναστασιάδη για τη συνολική προσφορά του στην ομάδα μας. Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας εξαίρετος άνθρωπος, ο οποίος κοσμεί με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων εύχεται από καρδιάς στον κ. Αναστασιάδη προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες στην ήδη πλούσια και επιτυχημένη προπονητική του καριέρα. Να είναι σίγουρος ότι στα Χανιά έχει μόνο φίλους.

Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά και τους συνεργάτες τού κ. Αναστασιάδη, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Απόστολο Τερζή, για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες.»