Από το εκλογικό του κέντρο προέβη σε δηλώσεις ο υποψήφιος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σεραφείμ Τσόκας.

“Θα ήθελα καταρχάς να ευχαριστήσω τους πολίτες της Κρήτης για την εντολή που μας έδωσαν να «γυρίσουμε σελίδα» την επόμενη Κυριακή. Οι Κρητικοί μίλησαν και μίλησαν δυνατά και καθαρά\”, ανέφερε ο κ. Τσόκας.

\”Θέλω να επισημάνω ότι στο διάστημα που πέρασε, γυρίσαμε την Κρήτη σπιθαμή προς σπιθαμή, από την Κίσσαμο ως την Σητεία και είδαμε όλους αυτούς οι οποίοι είναι ξεχασμένοι από την Περιφέρεια, τους ανθρώπους που ο κ. Αρναουτάκης ούτε γύρισε για να κοιτάξει.

Μιλήσαμε μαζί τους, αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες, τον πόνο αυτού του λαού. Συζητήσαμε για όλα αυτά που θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε.

Ζητάμε λοιπόν από τον κάθε Κρητικό -ανεξάρτητα από το τι ψήφισε την πρώτη Κυριακή- να μας εμπιστευτεί την επόμενη βδομάδα και να έρθει μαζί μας, για να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο για τον τόπο μας, να φύγει το φθαρμένο και παλιό και να έρθει το νέο και το ελπιδοφόρο, αυτή είναι η αποστολή που μας αναθέτει ο Κρητικός λαός, να αλλάξουμε τα πράγματα.

Και αυτό θα κάνουμε. Το «κανένας Κρητικός μόνος του» δεν είναι απλά ένα σύνθημα για εμάς, είναι τρόπος ζωής, αρχή του συνδυασμού μας”.

\”Ευχαριστούμε τους πολίτες της Κρήτης για την εντολή να γυρίσουμε σελίδα την επόμενη Κυριακή. Ο λαός της Κρήτης μίλησε και μίλησε δυνατά και καθαρά\” ανέφερε ο κ. Τσόκας.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το αν θα ζητήσει την στήριξη άλλων συνδυασμών αλλά και τι είναι αυτό που θα κρίνει το αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Κρήτης ο κ. Τσόκας είπε:

\”θα ζητήσουμε την στήριξη της κοινωνίας. Αισθάνομαι δυνατός να διεκδικήσω την Περιφέρεια την επόμενη Κυριακή. Το αποτέλεσμα θα κρίνει η ικανότητα κάποιων να ασκήσουν εξουσία. Η μετριότητα πρέπει να τελειώνει\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook