Φόρεσαν τις εντυπωσιακές αμάνικες τουαλέτες τους, τα πανάκριβα κοσμήματά τους, τις ψηλοτάκουνες γόβες τους αλλά κάτι ξέχασαν… ! Υπάρχουν και οι ατυχείς στιγμές στην περίπτωση των παρακάτω γυναικών καθώς ξέχασαν να… ξυρίσουν τις μασχάλες τους, πράγμα το οποίο δεν είναι απλό παράπτωμα αλλά 100% κακούργημα, ιδίως εάν πρόκειται για πρόσωπα που οι παπαράτσι περιμένουν «στην γωνία» για ένα πλάνο.

1999. Η Julia Roberts καταφθάνει με μια εντυπωσιακή κατακόκκινη τουαλέτα, στην πρεμιέρα της ταινίας «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ». Με το που την αντιλαμβάνονται οι φωτογράφοι, επικρατεί πανικός. Μάλιστα, είναι μια περίοδος, κατά την οποία η πρωταγωνίστρια γνωρίζει μεγάλες δόξες… όταν η φωτογραφία στην οποία η Julia σηκώνει το χέρι της και χαιρετά τον κόσμο με την αξύριστη μασχάλη κάνει τον γύρο του κόσμου. Φυσικά, όχι με τα πιο κολακευτικά σχόλια.
 
\"\"Η Hillary Swank δεν έκανε το λάθος να σηκώσει και να χαιρετήσει το κοινό, όπως η Julia, ωστόσο η… αξύριστη περιοχή, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και… επικίνδυνη. Πιο αξύριστη δεν γίνεται. Η περυσινή εμφάνιση της βραβευμένης με Οσκαρ ηθοποιού σε τελετή απονομής βραβείων, αποτέλεσε μια εξαιρετικά άτυχη στιγμή στην καριέρα της, που ούτε η ίδια δεν θέλει να θυμάται.
 
Η τριχοφυϊα της Beyonce δεν βρίσκεται στην κατάσταση των προηγουμένων, ωστόσο παρά το ότι η εμφάνισή της στα εγκαίνια δισκογραφικής εταιρείας απέσπασε τις πιο θετικές κριτικές, επισκιάστηκε από τα σχόλια για τον τσακωμό που είχε «ρίξει» με το ξυραφάκι της.
 
Κανείς δεν περίμενε ποτέ ότι η Drew Barimor θα πραγματοποιούσε δημόσια εμφάνιση με αξύριστη μασχάλη. Αντίθετα, η Britney Spears, που το έκανε πρόσφατα, το έχει πράξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.
 
Μπορεί η Tyra Banks να δίνει πολύ αυστηρές συμβουλές στα μοντέλα του Next Top Model, ποιος ξέρει, όμως πώς αντιμετώπισε η ίδια τις φωτό της, όταν είδε το ατόπημά της. Οσο για την Lady Gaga; Εξαιτίας το ότι συχνά κάνει πράγματα για τα οποία όλοι μιλούν, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν πέρυσι άφησε αξύριστη την συγκεκριμένη περιοχή επίτηδες ή… κατά λάθος.

\"\"

\"\"

star

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook