Ο νυν δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, θα αναμετρηθεί διεκδικώντας εκ νέου τη Λότζια, με τον Βασίλη Λαμπρινό, που προκρίνεται και αυτός στο β\’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα αυτής της Κυριακής.

Ο κ. Κουράκης σε δηλώσεις του, εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη της επόμενης Κυριακής, καθώς όπως σημείωσε τα ποσοστά που συγκέντρωσε από τη σημερινή αναμέτρηση, προϊδεάζουν για την τελική νίκη.

Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει του δημότες για την στήριξή τους στον συνδυασμό \”Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες καθώς και όλους τους υποψηφίους για τον δυνατό και έντιμο αγώνα τους αλλά και το επιτελείο του συνδυασμού για την πολύτιμη βοήθειά του.

Από την πλευρά του ο κ. Λαμπρινός, εμφανώς ικανοποιημένος από τα εκλογικά αποτελέσματα, ευχαρίστησε τους Ηρακλειώτες για την στήριξή τους και κάλεσε σε συστράτευση τους πολίτες του Ηρακλείου προκειμένου να οδηγήσουν το συνδυασμό \”Δύναμη Πολιτών\” στο τιμόνι της Λοτζιας.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις των δύο υποψηφίων δημάρχων

Γιάννης Κουράκης:Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την πρόοδο και την ευημερία του Ηρακλείου\”

«Ο λαός του Ηρακλείου μας ανέδειξε πρώτη δύναμη με ισχυρό προβάδισμα. Έδωσε στο συνδυασμό μας ποσοστά που προδιαγράφουν το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για την πρόοδο και την ευημερία του Ηρακλείου\”

Β.Λαμπρινός: \”Να γίνει το Ηράκλειο πρωτοπόρο παράδειγμα Αυτοδιοίκησης\”

\”Ευχαριστώ μέσα απ’ τη καρδιά μου τους συμπολίτες μας για τη μεγάλη τιμή που μας έκαναν και το μεγάλο ποσοστό που έδωσαν στην «Δύναμη Πολιτών».

Ευχαριστώ επίσης το εκλογικό επιτελείο και τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που διεξήγαγαν.

Η ευρύτατη αποδοχή των προγραμματικών μας θέσεων μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα είμαστε οι τελικοί νικητές γυρίζοντας έτσι σελίδα στην σύγχρονη ιστορία της πόλης μας.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες, όπου και αν ανήκουν ιδεολογικά, να μας στηρίξουν στην προσπάθειά μας και δεσμευόμαστε ότι ενωμένοι θα αγωνιστούμε για να αποτελέσει ο τόπος μας παράδειγμα και πρωτοπορία για όλη τη χώρα.

Παράδειγμα πολιτισμού, ανάπτυξης και συμμετοχικής Διακυβέρνησης. Πρωτοπόρο παράδειγμα Αυτοδιοίκησης!

Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να βελτιωθεί η ζωή όλων σ’ αυτόν τον τόπο και να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα.

Να ξανακάνουμε όλοι μαζί το Ηράκλειο Μητροπολιτικό Κέντρο της Μεσογείου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook