Ο Μ. Σκουλάκης, με το συνδυασμό \”Χανιά: Μαζί για το Δήμο μας\” και ο Τάσος Βάμβουκας, με το συνδυασμό \”Δήμος Ενεργών Πολιτών\”, προκρίνονται στο β\’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για την επόμενη Κυριακή, όπου και θα αναμετρηθούν διεκδικώντας το δημαρχιακό θώκο.

Η εκλογική μάχη για το Δήμο Χανίων αναμένεται να εξελιχτεί σε \”ντέρμπι\”, με τους δύο υποψηφίους να επιδίδονται από αύριο σε έναν αγώνα δρόμου για να κερδίσουν συμμαχίες που θα τους δώσουν το επιθυμητό προβάδισμα.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις τους οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι, απηύθυναν, ο καθένας από την πλευρά του, κάλεσμα προς τους πολίτες των Χανίων να στηρίξουν την προσπάθειά τους και την επόμενη Κυριακή.

Μ. Σκουλάκης: Κάλεσμα προς τους πολίτες και τους συνδυασμούς να στηρίξουν την προσπάθεια


Κάλεσμα προς τους πολίτες, όπου κι αν ανήκουν, να στηρίξουν την προσπάθεια που έχει αρχίσει τα προηγούμενα χρόνια, απηύθυνε απόψε από ο Μανώλης Σκουλάκης, μόλις έγινε φανερό από το αποτέλεσμα ότι ο περνάει στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Δεδομένων των ζυμώσεων που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, οδεύοντας προς τη δεύτερη Κυριακή της εκλογικής αναμέτρησης, ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, δήλωσε πως θα καλέσει όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς σε συζήτηση προκειμένου να επιτευχθεί ένας κοινός άξονας συνεργασίας.

Μάλιστα, ο κ. Σκουλάκης δήλωσε ότι παρά το γεγονός πως δέχτηκε αρκετά χτυπήματα κάτω από τη μέση, δε λύγισε και τόνισε ότι αυτή την εβδομάδα, θα ανοίξει τα χαρτιά του.

\”Αυτή η Κυριακή, ήταν Κυριακή των συμβούλων, των συγγενών και των φίλων, η άλλη Κυριακή είναι η μάχη των δημάρχων, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουλάκης.

Τ. Βάμβουκας: Σήμερα κάναμε όλοι μαζί το πρώτο βήμα


Για ελπιδοφόρο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας και κάλεσε τους πολίτες των Χανίων να συστρατευθούν στην προσπάθεια για τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Παρά την πρωτιά του συνδυασμού «Δήμος Ενεργών Πολιτών» σε αυτή την αναμέτρηση της πρώτης Κυριακής, το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του κου Βάμβουκα ήταν υποτονικό δεδομένου ότι υπήρχε η πεποίθηση μιας μεγαλύτερης διαφοράς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook