Δεν παίρνουν εισιτήριο για το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι 4 υποψήφιοι δήμαρχοι Χανίων, Άρης Παπαδογιάννης, Γιάννης Σαρρής, Νίκος Παπαντωνάκης και Σεραφείμ Ρίζος.

Οι τέσσερις, τις ημέρες που ακολουθούν, θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα δώσουν γραμμή στήριξης ή όχι στους δυο συνδυασμούς που θα κονταροχτυπηθούν την επόμενη Κυριακή.

Άρης Παπαδογιάννης

Με ανάμεικτα συναισθήματα \”υποδέχτηκε\” τα πρώτα αποτελέσματα για το Δήμο Χανίων ο επικεφαλής του συνδυασμού ”100/5 Ενωμένοι Χανιώτες”, κ. Άρης Παπαδογιάννης που δεν κατάφερε να προκριθεί για το δεύτερο γύρο και να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο.

Από την άλλη πλευρά, όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο κ. Παπαδογιάννης, είναι πολύ ικανοποιημένος από το ποσοστό που συγκέντρωσαν μέσα από μια πορεία καθαρή, ένα πολύ ωραίο ταξίδι, όπως το χαρακτήρισε με τη συμμετοχή πολλων νέων παιδιών.

Ερωτηθείς για το αν στις εκλογές της επόμενης Κυριακής, έχει αποφασίσει να στηρίξει συγκεκριμένο συνδυασμό, ο κ. Παπαδογιάννης σημείωσε ότι δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση από τη \”μεγάλη οικογένεια\” που απαρτίζει το συνδυασμό ”100/5 Ενωμένοι Χανιώτες”, και τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι να αποτιμήσουν ως παράταξη το εκλογικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια να δουν ποια στρατηγική θα ακολουθήσουν.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Παπαδογιάννη:


Γιάννης Σαρρής

Καταλαμβάνοντας, όπως όλα δείχνουν, την τέταρτη θέση στην εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Χανίων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων κ.Γιάννης Σαρρής μιλώντας προς τους συγκεντρωμένους στο εκλογικό κέντρο της \”Πρωτοβουλίας Πολιτών\” έκανε λόγο για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα που αποτελεί και την βάση για την συνέχιση του αγώνα στον Δήμο Χανίων.

Σε ότι αφορά στην στάση που θα κρατήσει ο συνδυασμός στην επαναληπτική εκλογή της Κυριακής 25 Μαίου, ο κ.Σαρρής, είπε πως οι αποφάσεις θα ληφθούν στην διάρκεια γενικής συνέλευσης της Πρωτοβουλίας Πολιτών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Δείτε τι είπε ο κ.Σαρρής.

Η καταγραφή ενός σαφούς αριστερού ρεύματος στην Χανιώτικη κοινωνία, αντίστοιχο με αυτό που παρατηρείται και σε πανελλαδικό επίπεδο, είναι το μήνυμα που έλαβε από τα αποτελέσματα του α\’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων με την “Αντικαπιταλιστική Αριστερή Κίνηση” κ Σεραφείμ Ρίζος.

Ο κ. Ρίζος, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι παρόλο που ο κόσμος βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα όργιο ρουσφετιού ακόμα και ανοιχτού χρηματισμού, παρόλα αυτά τίμησαν το συνδυασμο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που για πρώτη φορά \”κατεβαίνει\” στις εκλογές με σκοπό να διεκδικήσει το δήμο Χανίων.

Ερωτηθείς για το αν στον δεύτερο γύρο, η παράταξη θα στηρίξει κάποιο από τους δύο συνδυασμούς που θα αναμετρηθούν για το Δήμο Χανίων ο κ. Ρίζος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα σημείο σύγκλισης με τους συνδυασμούς των κ. Σκουλάκη και Βάμβουκα

Δείτε σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του κ.Ρίζου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook