Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «10 με 1 Μαζί» για την προσωπική του ζωή, την άποψή του για το γάμο, το σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του, αλλά και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Για τον hair stylist του «Dancing with the Stars», o 43χρονος ηθοποιός είπε: «Ο Τρύφωνας είναι το καλύτερο παιδί. Το καλύτερο κούρεμα μου το έχει κάνει ο Τρύφωνας και ο Τάκης Ζαχαράτος».

Στη συνέχεια, τόνισε πως δεν θα εμπλακεί ποτέ ερωτικά με μία κάτοικο του δήμου όπου πολιτεύεται: «Δεν θα φλερτάρω ποτέ όσο και αν το θέλω στην Ανατολική Φθιώτιδα. Για ’μένα είναι νόμος!», ενώ υπογράμμισε πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Τέλος, η πιο δύσκολη στιγμή του ηθοποιού ήρθε στα 35 του, όταν πέρασε ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας με καρδιακές αρρυθμίες. Αυτό τον οδήγησε τρεις φορές στο χειρουργείο. Μάλιστα, την πρώτη φορά η διάρκειά του έφτασε τις 9 ώρες! Παρόλα αυτά, ο Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει πως δεν θυμάται και πολλά από τότε τονίζοντας πως έχει αφήσει πίσω του το γεγονός, αν και εκείνη την στιγμή είχε φοβηθεί πολύ.

Για το ζήτημα των διοδίων αποκάλυψε: «Πριν καν φτάσω στα διόδια, ανοίγουν οι μπάρες», ενώ για τo αποτέλεσμα της δίκης είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη: «Η δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί ακόμα, είχαμε κάποιες αναβολές, όχι επειδή τις ζήτησα εγώ, αλλά επειδή έτυχαν. Εγώ ήθελα να δικαστώ από τον φυσικό δικαστή, γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη».

Όσο για τη σάτιρα των «Ράδιο Αρβύλα» και το «This is Stylida», είπε λακωνικά: «Μου άρεσε πολύ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook