Τις ευχαριστίες τους προς τους δημότες της Γόρτυνας που στήριξαν με την ψήφο τους την Ενωτική Κίνηση Δήμου Γόρτυνας, αλλά και προς τους συνεργάτες του για τον τίμιο και ενάρετο αγώνα τους όλες αυτές τις ημέρες, εκφράζει μέσω ανακοίνωσης ο υποψήφιος Δήμαρχος, Σταύρους Ξυλούρης.

\”Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνδημότες μας, που τάχθηκαν στο πλευρό μας, πίστεψαν σε μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Επίσης θέλω απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου που αγωνίστηκαν με τιμιότητα, σύνεση και αρετή, καθ\’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μην δικαίωσε τις προσδοκίες μας, ωστόσο δεσμευόμαστε απέναντι στους ψηφοφόρους μας αλλά και συνολικά τους δημότες της Γόρτυνας, πως από το μετερίζι που μας κατέταξε το εκλογικό σώμα, θα ασκούμε γόνιμη, μαχητική και αδέσμευτη αντιπολίτευση, με μοναδικό γνώμονα το καλό και την πρόοδο του τόπου μας.\” τονίζει στην ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Ενωτικής Κίνησης Δήμου Γόρτυνας \”Ελλωτίς\”, κ. Σταύρος Ξυλούρης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook