Τον τελευταίο αποχαιρετισμό προς την αγαπημένη τους Άννα Πολλάτου θα πουν σήμερα το απόγευμα η οικογένεια και οι φίλοι της άτυχης κοπέλας που έχασε τόσο τραγικά τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου.
Η Άννα Πολλάτου ήταν μέλος της «χρυσής» εθνικής ομάδας του ανσάμπλ που χάρισε στη χώρα μας αμέτρητα μετάλλια και πρωτιές στο τέλος της δεκαετίας του 1990 και τις αρχές του 2000, με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Συγκλονισμένες οι συναθλήτριές της από την χρυσή ομάδα που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει από συγκίνηση, η Ειρήνη Αϊνδηλή, η Εύα Χριστοδούλου, η Χαρά Καρυάμη, η Μαρία Γεωργάτου και η Κλέλια Πανταζή, θα ταξιδέψουν σήμερα στην Κεφαλονιά για να πουν το στερνό αντίο στην αγαπημένη τους φίλη.
Η Ειρήνη Αϊνδηλή έγραψε στο Facebook: «Αδερφουλα μας, δεν μπορουμε να το πιστεψουμε πραγματικα…ειμαστε ολες μαζι εδω και………………που εισαι??? 6 ημασταν και ειχαμε πει θα μεινουμε μεχρι τελος….ΓΙΑΤΙ???».

\"\"



Αδυνατεί να το πιστέψει και η Κλέλια Πανταζή, που έγραψε: «Ναι, θα παραδεχτώ ότι ακόμα είμαι σε κατάσταση σοκ και άρνησης…
…ναι, είναι περίεργο που είμαστε όλες μαζί για \”λάθος\” λόγο… Hara Kariami Eirini Aindili Christodoulou Eva Maria Georgatou
… αυτό το \”όλες\” μόλις διαβάστηκε τραγελαφικο… αφού λείπεις εσύ.. Anna Pollatou B
…το αυριανό μας ταξίδι, θα είναι το πιο δύσκολο που έχουμε κάνει ποτέ…
…απλά είναι λάθος… όλο αυτό είναι λάθος και άδικο και δεν υπάρχουν λέξεις…και δεν το χωράει ο νους.. και η ανάσα κόβεται και τα μάτια δακρύζουν για πολλοστή φορά…και ακούς την καρδιά σου να σπάει ξανά και ξανά.
…και απλά τίποτα δεν θα είναι ίδιο χωρίς εσένα… και είναι τόσο αληθινό αυτό γαμώτο…
…είναι πέρα από τις δυνάμεις σου…από τις δυνάμεις μας…ποιες εμείς..; που βγάλαμε πέρα ολόκληρη Ολυμπιακή προετοιμασία. Που τα βάζαμε με μεγαθήρια και βγαίναμε πρώτες… που έχουμε σηκώσει στις πλάτες μας όλη την Ελλάδα και την κάναμε περήφανη.
…Ε όχι… Αυτό δεν \”παλεύεται\”. Την απώλεια της αδερφής, της συγκατοίκου, της συναθλήτριας, της συμμαθήτριας, αυτή δεν μας προετοίμασε ποτέ κανείς για το πως θα την αντιμετωπίσουμε.
…και ξαφνικά αισθάνεσαι τόσο μικρός και ανήμπορος..
…και ξαφνικά τίποτα άλλο δεν έχει νόημα…
…μόνο μια λέξη…
ΓΙΑΤΙ..;
…και ένα τραγούδι… \”Απ\’ το παράθυρο μου στέλνω ένα και δυο και τρία και τέσσερα φιλιά\”…»
 και της αφιέρωσε το τραγούδι «Τα παιδιά του Πειραιά» με το οποίο είχαν κερδίσει και το Χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ.



\"\"



Η μοίρα επεφύλασσε άσχημο παιχνίδι στη χαμογελαστή Άννα, ενώ μάλιστα η 31χρονη κοπέλα ταξίδευε προς την πατρίδα της για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα και να ψηφίσει τον αδερφό της Διονύση, που ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. 



\"\"



Στο ύψος του Γηροκομείου της Βάρδας Ηλείας όμως, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, η Άννα Πολλάτου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να φύγει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με αγροτικό αυτοκίνητο. Η σύγκρουση αυτή ήταν μοιραία για την Άννα, που έχασε τη ζωή της ακαριαία.



\"\"



Η Άννα Πολλάτου αγαπούσε την πατρίδα της και εκμυστηρευόταν σε φίλους της πως ήθελε να γυρίσει στην Κεφαλονιά όταν έκανε οικογένεια.



Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει πως το χαμογελαστό κορίτσι με την τόσο θετική ενέργεια δεν είναι πια στη ζωή…



Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα από την Μητρόπολη Αργοστολίου. Τιμητικό άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας θα αποδίδει τιμές, ενώ η γαλανόλευκη θα καλύπτει την σωρό.



\"\"



\"\"



\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook