Δήλωση της επικεφαλής του συνδυασμού \”Φαιστός Ενεργοί Πολίτες\” και υποψήφιας δημάρχου Μαρίας Πετρακογιώργη – Ανυφαντάκη:

\”Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς, όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου, αλλά και όλους τους δημότες του «Δήμου Φαιστού» για τον έντιμο και αξιοπρεπή εκλογικό αγώνα που έγινε.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή και δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε από κοινού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου μας.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψηφίους της παράταξης «Φαιστός Ενεργοί Πολίτες» για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που μας δίνει προβάδισμα της τάξεως του 11% από το δεύτερο.

Καλούμε όλους τους Συνδημότες μας να σταθούν δίπλα μας και στις Επαναληπτικές Εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, ώστε να στείλουμε το μήνυμα σε κάθε άκρη του δήμου Φαιστού, Ενεργοί Πολίτες που δημιουργούν, που δεν συμβιβάζονται και δεν αρκούνται στα συνηθισμένα. Η συνέχεια και το όραμα μας πλήρες, σαφές, καθαρό και το Δήμο μας Πρωταγωνιστή.

Το μήνυμά μας είναι ενωτικό, είναι αυτοδιοικητικό και είναι και δεσμευτικό απέναντι στους δημότες, ότι με αγώνες και σκληρή δουλειά θα διεκδικούμε λύσεις στα προβλήματα του Δήμου Φαιστού.

Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα για την τελική νίκη.

Η Επικεφαλής του Συνδυασμού «Φαιστός Ενεργοί Πολίτες»
και Δήμαρχος Φαιστού
Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook