\”Η 25η Μαΐου είναι η χρυσή ευκαιρία για τη μεγάλη ανατροπή\” δήλωσε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, σχετικά με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Κεφαλογιάννης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 90.000 Κρητικούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όλους όσους ήρθαν στις κάλπες και ψήφισαν για την αυτοδιοίκηση, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν. Η Κρήτη απέδειξε πως κατοικείται από ενεργούς πολίτες, από ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για τον τόπο τους.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τον κ. Κριτσωτάκη, τον κ. Ορφανό και τον κ. Ανηψητάκη για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που έδωσαν και για τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα.

Απευθύνομαι προς όλους τους Κρητικούς, κάθε ιδεολογικής ή πολιτικής απόχρωσης, από κάθε σημείο του νησιού: Είμαστε εδώ για την Κρήτη, δηλώνουμε “παρών” για να αλλάξουμε όλα αυτά που μας πλήγωσαν και μας πληγώνουν. Στις 25 Μαΐου παρουσιάζεται μια χρυσή ευκαιρία για να ολοκληρωθεί η μεγάλη ανατροπή που σηματοδότησαν τα χθεσινά αποτελέσματα. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ήρθε η ώρα να πάρετε το μέλλον του τόπου στα χέρια σας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook